Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Skeitbordists Kuzmins trešais PK posmā

Ansis Rudzāts
Ansis Rudzāts

Skeitbordists Kuzmins trešais PK posmā
Jānis Kuzmins (centrā)

Latvijas skeitbordists Jānis Kuzmins sestdien izcīnījis trešo vietu pasaules kausa (PK) posmā slaloma skeitbordā, kas risinās Parīzē (Francija).

Par sacensību uzvarētāju kļuva vācietis Dominiks Kovaļskis, bet sudrabu ieguva zviedrs Markuss Seifarths. Rīt mūsu sportistam gaidāma cīņa speciālajā slalomā. Kvalifikācijas sacensības sāksies 14:00 pēc vietējā laika.

Plašāka informācija un intervija ar Latvijas sportistu sekos pēc viņa atgriešanās no Parīzes.

Jānis Kuzmins pārstāv sporta veidu, kas Latvijā nav ieguvis lielu popularitāti, bet ir ļoti skatāms un dinamisks. Slaloma skeitbords Latvijā ir pazīstams kopš 1983.gada, kad Biķernieku auto moto trasē notika pirmās šī sporta veida sacensības.

Slaloma skeitbords ir ļoti sportisks un tehnisks sporta veids, līdzīgi kā kalnu slēpošanā vai snovbordā šeit ir trīs pamatslaloma disciplīnas - milzu slaloms, speciālais slaloms un paralēlais slaloms.

2008. gada sezonā Jānis cer aizstāvēt gan Eiropas, gan Pasaules čempiona titulus, bet viņš apzinās, ka tas būs grūti izdarāms.

Paris Slalom World CUP 2008 Tight slalom results

Vieta Sportists Valsts
1. Dominik Kowalski Vācija
2. Marcus Seyffarth Zviedrija
3. Jānis Kuzmins Latvija
4. Richy Carrasco ASV
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-05-10 20:25, pirms 16 gadiem
Hempo rakstīja: labs panākums!

īstenībā pat ļoti labs. Jānis nekad nav bijis labā sportiskajā formā sezonas sākumā + šoreiz aizbrauca uz čempi ar mikro traumu. tā kā respect.
gaidam rītdienas rezultātus

  +3 [+] [-]

, 2008-05-10 21:43, pirms 16 gadiem
Ir labi, buus arii pirmaas vietas - neshaubos