Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

''HSBC Champions'' turnīrā jauns līderis

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

''HSBC Champions'' turnīrā jauns līderis
Olivers Vilsons
Foto: SCANPIX SWEDEN

Par ''HSBC Champions'' golfa turnīra jauno līderi kļuvis Anglijas golferis Olivers Vilsons, kurš pirms turnīra pēdējās kārtas tuvāko sekotāju Džefu Ogilviju apsteidz par vienu sitienu.

Šodien Šešanas golfa klubā Šanhajā tika pabeigta ''HSBC Champions'' turnīra trešā kārta un iesākta arī pēdējā kārta, kura tiks pabeigta rīt. Pēc vakardienas spēlēm vadībā atradās spānis Serhio Garsija un zviedrs Henriks Stensons, taču pēc šodienas sacensībām turnīram ir jauns līderis – anglis Olivers Vilsons. 28 gadus vecais golferis trešo kārtu pabeidza ar 69 sitieniem, kas ir divi sitieni zem pāra. Vilsons arī paspēja izspēlēt pēdējās kārtas pirmās divas bedrītes. Kā jau iepriekš ziņojām slikto laika apstākļu dēļ sacensību norise ievilkusies par vienu dienu, un turnīrs tiks pabeigts rīt. Sacensību pēdējā dienā vienā grupā spēlēs gan pirmo divu pozīciju īpašnieki Vilsons un Ogilvijs, kā arī pērnā gada čempions Fils Mikelsons, kas sola saistošas sacensības.

''HSBC Champions'' līderi

VietaGolferisValsts+/-
1. Olivers Vilsons Anglija -12
2. Džefs Ogilvijs Austrālija -11
3.-4. Serhio Garsija Spānija -10
3.-4. Fils Mikelsons ASV -10
5. Henriks Stensons Zviedrija -9
6.-7. Adams Skots Austrālija -8
6.-7. Prajads Marksajengs Taizeme -8

Izmantotie resursi:
europeantour.com

Saistītie raksti:
Stensons vadībā ''HSBC Champions'' turnīrā
''HSBC Champions'' otrās dienas sacensības...
''HSBC Champions'' turnīrā divvadība