Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Rīgā otro gadu pēc kārtas notiks pasaules čempionāts ielu vingrošanā un kalistēnikā

Rolands Eliņš

No 23. līdz 25. augustam Andrejostas kvartālā klubā „First Mir” Latvijas Ielu vingrošanas federācija sadarbībā ar Pasaules Ielu vingrošanas un kalistēnikas Federāciju, rīko pasaules čempionātu.

Plānots, ka sacensībās piedalīsies 150 atlēti no 60 pasaules valstīm. Ieradīsies sportisti no Baltijas valstīm, kā arī no tādiem reģioniem kā Āzija, Arābu valstis, Āfrika, Ziemeļamerika, Eiropa, Dienvidamerika.

Dalībnieki startēs 2 disciplīnās: brīvais stils (angl. Freestyle) un Spēks un izturība (angl. Power and Strenght), kā arī sacensības norisināsies gan sieviešu, gan vīriešu konkurencē. Latvijas karogu čempionātā pārstāvēs 9 dalībnieki.

Pasaules čempionāts Ielu Vingrošanā un Kalistēnikā Latvijā noris jau otro gadu pēc kārtas. Pagājušajā gadā sacensībās startēja 150 dalībnieki no 40 pasaules valstīm, kā arī 10 dalībnieki no Latvijas. Būtiski pieminēt, ka pagājušā gadā, pasaules čempionātā sieviešu konkurencē Spēka un Izturības disciplīnā pirmo vietu izcīnīja Latvijas izlases sportiste Nadja Berdņika, kura ar krietnu pārsvaru apsteidza citas dalībnieces. Vīriešu konkurencē Spēka un Izturības disciplīnā Latvijas izlases sportists Vadims Barišoks izcīnīja otro vietu.

Galvenais organizatoru mērķis šajā pasaules čempionātā ir apvienot pasaules spēcīgākos sportistus un popularizēt ielu vingrošanu un kalistēniku pasaules mērogā.

Plašāka informācija pieejama sociālajos tīklos: www.instagram.com/wswcf/ , www.instagram.com/ielu_vingrosana/ .

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Ielu vingrošanas federācijas sabiedrisko attiecību speciāliste Anna Kikore un valdes locekle Sintija Tīruma

     [+] [-]

, 2023-08-10 21:56, pirms gada
9 daliibnieki no Latvijas, bet neviens nav nosaukts, gateris 😂😂😂