Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Vai Vudss noķers Haringtonu?

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vai Vudss noķers Haringtonu?
Padregs Haringtons
Foto: AFP

Par "Bridgestone Invitational" čempiona titulu sacentīsies Padregs Haringtons un Taigers Vudss. Golfa ranga līderim Vudsam pēdējā dienā jāatspēlē trīs sitienu deficīts.

Vakar sacensību trešo dienu ar viena sitiena pārsvaru sāka pirmās dienas līderis Padregs Haringtons (-6), viņam vienu sitienu zaudēja DĀR pārstāvis Tims Klarks. Abi startēja pēdējā grupā un vienubrīd Klarkam bija izdevies noķert īru, taču sacensību izskaņā trīs major turnīru uzvarētājs Haringtons nospēlēja precīzāk un dienu pabeidza ar -3, kas 54 bedrīšu summā viņam dod -10. Faktiski Haringtons jau vakar būtu varējis sākt svinēt uzvaru, ja ne vien Vudss nebūtu veicis lielisku finišu, pēdējās sešās bedrītēs gūstot četrus birdie, tādējādi pēc trešās dienas viņam ir -7.

Puslīdz droši var apgalvot, ka tieši Haringtons un Vudss noskaidros Ohaio notiekošā turnīra uzvarētāju. Abi startēs pēdējā spēlētāju grupā, kura pirmo sitienu izdarīs ap plkst.21:00 pēc Latvijas laika. Teorētiskas iespējas noķert līderus vēl saglabā jau piemētais Klarks (-5). Vēl desmit golferiem ir -4.

Ar sacensību rezultātiem var iepazīties šeit.

Saistītie raksti:
"Bridgestone Invitational" vadībā pēc pirmās...
Haringtons - "Bridgestone Invitational" līderis...

Izmantotie resursi:
pgatour.com

Slēpts komentārs: angusrocks

  +1 [+] [-]

, 2009-08-09 11:15, pirms 15 gadiem
angusrocks rakstīja: golfs, cik interesanti
kadam ir, bet tev ieteiktu pakluset, ja nav ko teikt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-09 12:40, pirms 15 gadiem
katrā ziņā pēdējā raundā ies interesanti, un tad jau redzēs kas ko noķers vai nenoķers, bet Taigera sniegums šajā turnīrā vispār ir zinātniskās fantastikas cienīgs - līdz šim 9 startos ir 6 uzvaras un ne reizi nav bijis zemāk par 4.vietu....

  +1 [+] [-]

, 2009-08-09 19:56, pirms 15 gadiem
angusrocks rakstīja: golfs, cik interesanti
Tads debilisms kā blakusvāģi iet kā galvenie raksti, bet tu piesienies golfam, kas ne bez iemesla pasaulē ir populārāks par, piemēram, basketbolu vai ledus hokeju?!