Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

OSC aicina uz sportiskām aktivitātēm

Jānis Pārums

OSC aicina uz sportiskām aktivitātēm
Olimpiskais Sporta Centrs (OSC)

Ar nolūku sekmēt Rīgas pilsētas iedzīvotāju interesi par veselīgu un aktīvu dzīvesveidu, Olimpiskais sporta centrs (OSC), kurš kopš 2009. gada februāra ir Eiropas veselīgo stadionu biedrs, šī gada 14. martā no plkst. 10:00 līdz 16:00, rīko atvērto durvju dienu.

Tas dod ikvienam iespēju bez maksas izmēģināt visus OSC pieejamos sporta veidus un piemeklēt sev atbilstošāko – vai tā būtu peldēšana, vingrošana, basketbols, volejbols, futbols, badmintons, nūjošana, golfs vai kas cits.

Olimpiskais sporta centrs sadarbībā ar sporta organizācijām – biedrību "Vingrošanas Olimpiskais centrs", SIA "Bērnu futbola attīstības centrs", džudo klubu "Lido", Latvijas Golfa federāciju un Rīgas golfa skolu, futbola skolu "Metta", florbola klubu "Rīgas Lauvas", Nūjotājs.lv un Latvijas Tautas sporta asociāciju, fitnesa klubu "Fitness Evolution" un treneriem Nikolaju Mazuru (U-14 basketbola izlases treneris, "VEF Rīga" treneris) un Arni Šēferu (Latvijas nacionālas badmintona izlases treneris) aicina ģimenes, bērnus un individuālus sportot gribētājus aktīvā gaisotnē pavadīt svētdienu.

OSC direktore Zane Grundiņa-Arāja uzsver: "Tas ir ne tikai lielisks veids, kā bērniem un vecākiem kopā pavadīt sportisku brīvdienu, bet arī iespēja vienlaicīgi sastapt dažādu sporta veida trenerus un izmēģināt savu spēku vairākos sports veidos, un , kas zina – varbūt kādam atklājas īpašs talants?"

Būs iespēja saņemt sertificētu fizioterapteitu konsultācijas un izmēģināt vingrinājumus, ko piedāvās pieredzējušu fizoterapeitu komanda no "Baltijas Fizoterapija", kā arī jebkurš interesents "Asics laboratorijā" ar Latvijas Olimpiskās vienības fizioterapeita Mareka Osovska palīdzību varēs bez maksas pārbaudīt un noskaidrot, kā strādā pēdas skrējiena laikā un vai tās strādā pareizi.

Padomāts ir arī par pašiem mazākajiem – sākot ar 14. martu OSC būs pieejams bērnu stūrītis, kur bērniem sarūpētas attīstošas rotaļlietas un zīmēšanas piederumi.

Uz atvērto durvju dienu tiek aizcināti visi interesenti bez vecuma ierobežojuma, līdzi ņemot sporta tērpu vai peldkostīmu un labu garastāvokli! Plašāka informācija un atvērto durvju dienas programma ocriga.lv sadaļā "aktuāli".

Informāciju sagatavoja:
Laura Medine, OSC mārketinga vadītāja