Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Noslēgušās O.Kalpaka piemiņai veltītās sacensības šaušanā

Jānis Celmiņš

Noslēgušās O.Kalpaka piemiņai veltītās sacensības šaušanā
Mareks Jansons un Edgars Vilītis
Foto: www.saufed.lv

No 5. līdz 6.martam sporta kompleksā "Aurora" notika 17.starptautiskās pulkveža O.Kalpaka piemiņai veltītās sacensības ložu šaušanā. Dalību sacensībās bija pieteikušas 29 Latvijas komandas no Zemessardzes vienībām, NBS Apvienotā štāba un Latvijas Rezerves virsnieku asociācijas, kā arī 12 ārvalstu komandas no Austrijas, Polijas, Igaunijas un Nīderlandes. Kopā sacensībās piedalījās 123 dalībnieku.

Cīņā par labākajiem rezultātiem šāvēji cīnījās trīs dažādos vingrinājumos - militārā ātršaušana, šaušana ar mašīnpistoli un šaušana ar dienesta pistoli. Vingrinājumos karavīri tika vērtēti gan individuāli, gan komandu vērtējumā.

Vingrinājumā Militārā ātršaušana uzvaru svinēja ZS Studentu bataljona pārstāvis Edgars Vilītis, aiz sevis atstājot savu komandas biedru Mareku Jansonu un Igaunijas komandas pārstāvi Stīvu Kumņiku. Vingrinājumā DPV uzvaru svinēja ZS 45. bataljona pārstāvis Juris Nikāzis, otrais jau pieminētais Edgars Vilītis, bet trešajā vietā ZS 17. PABN zemessardze Ludmila Beļikova. Vingrinājumā MPDV pirmais Sandis Einfelds (ZS 46. bataljons), bet otrā un trešā vieta ZS Studentu bataljona komandas pārstāvjiem Edgaram Vilītim un Dmitrijam Kļešņinam.

Pulkveža O.Kalpaka piemiņai veltītās sacensības ložu šaušanā katru gadu organizē Zemessardzes štābs sadarbībā ar 3. Zemessardzes novadu, Zemessardzes Studentu bataljonu un Latvijas šaušanas federāciju.

Izmantotie resursi:
saufed.lv

  +1 [+] [-]

, 2010-03-09 22:57, pirms 15 gadiem
Tur mūsu biatlonistus jāsūta šaut armijas virsnieku uzraudzībā...