Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Ķekavā notiks auto orientēšanās sacensības

Jānis Pārums

Laikā, kad ziema vēl nav beigusies, bet pavasaris vēl tā īsti nav sācies, ievērojot labākās kaimiņvalstu tradīcijas un Somijas pieredzi, kā arī pašmāju pieredzi, Ķekavas pagastā tiek organizēts pasākums – auto orientēšanās sacensības "Ķekavas novada aplis 2009".

Tas dod iespēju ikvienam interesentam ne tikai iespēju piedalīties sacensībās, bet arī iepazīt Ķekavas novadu, tā tradīcijas, kultūrvēsturisko un dabas mantojumu. Sacensības norisināsies 15. martā plkst.10.00, pulcēšanās vieta pie Ķekavas sporta kluba.

-tajās var piedalīties jebkurš interesents, kuram ir autovadītāja apliecība ar savu ielas mašīnu.
-maršruts ir jāveic vadoties pēc kartes un pulksteņa.
-tā ir lieliska iespēja pilnvērtīgi un aktīvi pavadīt dienu, iepazīstot Ķekavas novadu. Līdzi var ņemt savus bērnus un draugus.
-maršruts jāveic, precīzi pēc organizatoru norādēm.
-iespēja būt vienam no daudzajiem autovadītājiem, kas propagandēs drošu braukšanu.

Sacensības galvenais tiesnesis būs Latvijā pazīstamais, pieredzējušais rallija tiesnesis un trašu veidotājs Juris Aperāns. Organizē – Ķekavas sporta aģentūra.