Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Zaudējumi gan kungiem, gan dāmām

Jānis Pārums

Šovakar Eiropas čempionātā kērlingā otro zaudējumu trijās spēlēs piedzīvoja Latvijas vīriešu kērlinga valstsvienība, ar 6:9 piekāpjoties Itālijai. Otro neveiksmi piedzīvoja arī sieviešu izlase, kas zaudēja Norvēģijai.

Vīriešu valstsvienība ļoti neveiksmīgi iesāka šo spēli, pēc trešā enda nonākot zaudētājos ar 0:5, tomēr nedaudz vēlāk atguva divus punktus. Sestajā endā ar to pašu atbildēja itāļi (2:7), bet nākamajos divos Latvija guva attiecīgi vienu un trīs punktus, samazinot Itālijas pārsvaru līdz minimumam – 6:7.

Diemžēl pēdējos trijos endos sekmīgāk nospēlēja itāļi, sagādājot latviešiem otro zaudējumu trijās spēlēs - 6:9.

eSports.lv jau ziņoja, ka pirmajā spēlē Latvijas kērlingisti ar 6:9 piekāpās Beļģijai, bet svētdien ar 6:3 pārspēja Bulgāriju. Interesanti, ka visās trijās līdz šim aizvadītajās spēlēs latvieši guvuši sešus punktus.

Latvijas sieviešu izlase ar 3:6 piekāpās Norvēģijai. Pēc pirmā enda latvietes pirmo un pēdējo reizi bija vadībā (1:0), vēlāk vadību pārņēma norvēģietes un nosargāja to līdz cīņas beigām. Latvietēm šis bija otrais zaudējums divās spēlēs. Iepriekš dāmas ar 7:10 piekāpās Ungārijai.

Pirmdien Latvijas vīru komandai paredzētas divas spēles – no rīta pret Horvātiju, bet vakarpusē pret Velsu. Dāmām otrdien jāspēlē pret Horvātiju, trešdien – pret Austriju.

Izmantotie resursi:
cuponline.nu

     [+] [-]

, 2008-12-08 00:34, pirms 16 gadiem
Latviešiem jāsaņemās.

     [+] [-]

, 2008-12-08 09:03, pirms 16 gadiem
ÜBERNAZIONALE rakstīja: Latviešiem jāsaņemās.
ja ne laukumā tad krogos!