Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

''HSBC Champions'' turnīrā divvadība

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

''HSBC Champions'' turnīrā divvadība
Turnīra līderi Henriks Stensons un Serhio Garsija
Foto: SCANPIX SWEDEN

Šanhajā notiekošajā ''HSBC Champions'' turnīrā pēc otrās kārtas vadībā atrodas divi golferi – pirmās dienas līderis zviedrs Henriks Stensons un spānis Serhio Garsija. Abiem rezultāts 10 zem pāra.

Šodien Šešanas golfa klubā tika pabeigta ''HSBC Champions'' turnīra otrā kārta, kuru vakar nebija iespējams izspēlēt lietus dēļ. Bez tam, iesākta arī trešā kārta, kas tiks pabeigta rīt. Sakarā ar to, ka turnīra norisi nopietni ietekmējuši laika apstākļi, pieņemts lēmums ceturto kārtu izspēlēt pirmdien – dienu vēlāk kā sākumā plānots.

Pēc pirmās dienas vadībā ar -7 atradās Henriks Stensons, no kura par vienu sitienu atpalika četri golferi – Serhio Garsija, Fils Mikelsons, Kims Entonijs un Adams Skots. Kims Entonijs, kurš turnīrā piedalās ar lauztu žokli, pirmajās divās bedrītēs pieļāva bogey un attālinājās no līderiem. Vislabāk no Stensona sekotājiem nostartēja spānis Serhio Garsija, kas pēc otrās kārtas noķēris Stensonu un tagad ar zviedru dala pirmo vietu. Pagājušā gada uzvarētājs Fils Mikelsons no līderiem atpaliek tikai par diviem sitieniem.

''HSBC Champions'' līderi

VietaGolferisValsts+/-
1.-2 Henriks Stensons Zviedrija -10
1.-2. Serhio Garsija Spānija -10
3.-4 Greiems Makdovels Ziemeļīrija -9
3.-4. Olivers Vilsons Anglija -9
5.-8. Fils Mikelsons ASV -8
5.-8. Endrjū Maklardijs DĀR -8
5.-8. Džefs Ogilvijs Austrālija -8
5.-8. Skots Strendžs ASV -8

Izmantotie resursi:
europeantour.com

Saistītie raksti:
Stensons vadībā ''HSBC Champions'' turnīrā
''HSBC Champions'' otrās dienas sacensības...