Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Organizē sportisku komandas veidošanas pasākumu kopā ar "Divi zaķi"

Jānis Celmiņš

Teiciena „Nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu” morāle jau kopš seniem laikiem ir zināma visiem – izvēloties stratēģiski pareizāko ceļu, vari iegūt divus labumus ar vienu gājienu. Tagad Jums ir iespēja to realizēt, izvēloties sev piemērotāko pasākumu.

Tie ir komandas sadarbības treniņi, pilsētas sacensības, sporta spēles, piedzīvojumu sacensības, un dažādi citi mazāk tradicionāli komandu saliedēšanas pasākumi.

Divu zaķu mērķis ir noorganizēt lietderīgus un interesantus praktiskus komandas sadarbības pasākumus, kas vērsti uz komandas saliedēšanu, draudzīgumu un sadarbību, kas uzlabo savstarpējo komunikāciju, uzticēšanos, sapratni, atbrīvo individuālo un komandas pozitīvo enerģiju, paaugstina produktivitāti un dod pārliecību par savām un komandas spējām.

Divi zaķi apvieno komandu ar ilggadēju pieredzi - profesionāļus ar starptautisku pieredzi komandu veidošanā, sporta spēļu organizēšanā, kā arī dažādu liela mēroga netradicionālu un tradicionālu pasākumu konceptu īstenošanā.

Plašāk lasi:
Divi zaķi ar vienu šāvienu - Komandas...