Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Ventspils kāpšanas sporta klubs aicina uz iepazīšanās dienu

Jānis Celmiņš

Ventspils kāpšanas sporta klubs aicina bērnus un jauniešus ceturtdien, 15.oktobrī, uz iepazīšanās dienu Sporta hallē „Pārventa”. Interesentiem, kuri šajā dienā ieradīsies hallē no plkst. 18:00 līdz 20:00, būs iespēja uzzināt vairāk par šo sporta veidu, pieteikties nodarbībām un bez maksas izmēģināt kāpšanas sienu.

Ventspils kāpšanas sporta klubs dibināts 2008.gadā un aktīvi nodarbojas ar kāpšanas sporta popularizēšanu pilsētā. Gada laikā tā dalībnieki jau ar labiem panākumiem startējuši sacensībās Latvijā. Arī šajā sezonā plānotas gan nodarbības zālē, gan dalība sacensībās, gan došanās pārgājienos un īstu kalnu apmeklējums. Nodarbības, kas virzītas uz harmonisku personības garīgo un fizisko attīstību, veselības nostiprināšanu, atmiņas, intelekta, mērķtiecības un drosmes attīstīšanu, notiks Sporta hallē „Pārventa” otrdienās un ceturtdienās no plkst. 18:00 līdz 20:00. Uz nodarbībām īpaši tiek gaidīti bērni un jaunieši.

Papildus informāciju var iegūt pie instruktoriem – Eduarada (29179194) vai Tīnas (26170375), kā arī kluba mājas lapā cityclimbers.lv.

Informāciju sagatavoja:
SIA Olimpiskais centrs "Ventspils”
Sporta un mārketinga daļa