Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Jansone - NCAA konferences zvaigzne

Jansone - NCAA konferences zvaigzne
Laura Jansone

Jaunus panākumus ASV guvusi spēcīgākā Latvijas golfa spēlētāja Laura Jansone. Jūrmalniece iebalsota ASV studentu sporta (NCAA) "Atlantic Sun" konferences sieviešu golfa sezonas Zvaigžņu izlasē, kā arī atzīta par konferences labāko spēlētāju aprīlī.

Jansone pagājušajā mēnesī uzvarēja "Atlantic Sun" konferences čempionāta individuālajā ieskaitē un palīdzēja izcīnīt pirmo vietu Austrumtenesijas valsts universitātes (ETSU) komandai. Pirmo reizi augstskolas vēsturē ETSU meitenes ieguva tiesības piedalīties NCAA reģionālajā čempionātā, kas ceturtdien startē Teksasas universitātes golfa kluba laukumā.

Ceļā uz uzvaru konferences čempionātā Jansone pirmajā kārtā nospēlēja ar 67 sitieniem (-5 zem PAR, jeb teorētiski nepieciešamās sitienu normas). Tas ir sezonas labākais rezultāts konferencē, kā arī Austrumtenesijas valsts universitātes un „Atlantic Sun” čempionāta rekords.

„Atlantic Sun” Zvaigžņu komandā iekļāva piecas labākās spēlētājas 2007./2008. gada sezonas kopvērtējumā. Jansone bija viena no divām Zvaigžņu komandā iekļautajām golferēm, kas izpelnījās vienbalsīgu žūrijas atbalstu. Uzvara "Atlantic Sun" konferences čempionātā ļāva Jansonei arī pakāpties uz dalītu 6. vietu Eiropas amatieru rangā.

Pēc vidusskolas absolvēšanas Jansone uz studijām ASV pārcēlās 2006.gada rudenī un jau pirmajā sezonā kļuva par ETSU komandas "Lady Bucs" līderi. Jansone ir 2004., 2006. un 2007.gada Latvijas amatieru čempione. Pērn viņa palika nepārspēta arī gada prestižākajā amatieru turnīrā Latvijā "Hansabanka Latvian Open".

Informāciju sagatavoja:
Gundars Galkins, Latvijas golfa federācijas sabiedrisko attiecību un mediju koordinators

     [+] [-]

, 2008-05-08 13:25, pirms 16 gadiem
Prieks par Lauru!!

  +1 [+] [-]

, 2008-05-08 14:58, pirms 16 gadiem
Gribētos gan palabot, ka State University ir Štata universitāte nevis Valsts.

Bet prieks par panākumiem Latvijai tik neierastā sporta veidā.

     [+] [-]

, 2008-05-08 15:53, pirms 16 gadiem
Ļoti, ļoti jauki liela perspektīva...


polārlācēns rakstīja: Gribētos gan palabot, ka State University ir Štata universitāte nevis Valsts.

Bet prieks par panākumiem Latvijai tik neierastā sporta veidā.


es arī kādu laiciņu piedomāju, kādā veidā 'SU' var nozīmēt 'valsts universitāte'

     [+] [-]

, 2008-05-08 16:45, pirms 16 gadiem
Vienkārši paviršs tulkojums Tas ar viss. Nekas jau liels. ASV šīs universitātes sponsorē attiecīgais štats un nevis valsts maciņš.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja