Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

''HSBC Champions'' otrās dienas sacensības pārceltas

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

''HSBC Champions'' otrās dienas sacensības pārceltas
Foto: AFP

Šanhajā, Šešanas golfa klubā, šodien bija paredzētas otrās dienas sacensības ''HSBC Champions'' turnīrā, taču milzīgā lietus dēļ tās pārceltas uz rītdienu.

Sacensībām šorīt bija jāsākas plkst. 8:40 pēc vietējā laika, taču visu nakti lija lietus, un līdz ar to golfa spēle nebija iespējama. Otrās kārtas spēles pārceltas uz rītdienas rītu. Sacensību sākuma laiks ieplānots plkst. 6:45 pēc vietējā laika. Latvijai ar Šanhaju ir sešu stundu laika starpība. Rīt plānots izspēlēt pārceltās otrās kārtas sacensības un pusi no trešās kārtas sacensībām. Un turnīrā pēdējā dienā izspēlēs atlikušo pusi no trešās kārtas, kā arī pilnu ceturto jeb pēdējo kārtu. Protams, ja to atļaus laika apstākļi.

Pēc pirmās dienas sacensībām, kas notika vakar, vadībā atrodas zviedrs Henriks Stensons, kurš Šešanas golfa laukumu veica ar 65 sitieniem, kas ir septiņi sitieni zem pāra. Par vienu sitienu no Stensona atpaliek četri golferi – Serhio Garsija, Kims Entonijs, Adams Skots un pērnā gada uzvarētājs Fils Mikelsons. Sacensības turpināsies līdz svētdienai, kad kļūs zināms ceturtais ''HSBC Champions'' uzvarētājs.

''HSBC Champions'' līderi pēc pirmās dienas

VietaGolferisValstsSitieni+/-
1. Henriks Stensons Zviedrija 65 -7
2.-5 Serhio Garsija Spānija 66 -6
2.-5. Kims Entonijs ASV 66 -6
2.-5. Fils Mikelsons ASV 66 -6
2.-5. Adams Skots Austrālija 66 -6
6.-7. Marks Kejo Zimbabve 67 -5
6.-7. Olivers Vilsons Anglija 67 -5

Visi ''HSBC Champions'' uzvarētāji

GadsGolferisValstsSitieni+/-
2005. Deivids Hovels Anglija 268 -20
2006. Jangs Jongs Euns Koreja 274 -14
2007. Fils Mikelsons ASV 278 -10

Izmantotie resursi:
europeantour.com

Saistītais raksts:
Stensons vadībā ''HSBC Champions'' turnīrā