Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Bogdasarova piekāpjas francūzietei

Latvijas Universitātes galda tenisiste Baiba Bogdasarova šodien Belgradā (Serbija) pasaules studentu spēļu jeb Universiādes ietvaros aizvadīja pirmo izslēgšanas spēļu kārtu. Diemžēl Latvijas pārstāvei nācās piedzīvot zaudējumu ar 0:4.

Bogdasarova savā priekšsacīkšu apakšgrupā ierindojās otrajā vietā, kas deva tiesības piedalīties izslēgšanas turnīrā. Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā Bogdasarovas pretiniece bija "izliktā" Francijas galda tenisiste Karola Grundiša. Lai arī spēles gaitā Latvijas galda tenisistei izdevās izrādīt zināmu pretestību francūzietei, par ko liecina rezultāts pa setiem (9:11, 6:11, 11:13, 5:11), tomēr kopumā spēlē tika piedzīvots "sausais" zaudējums ar 0:4. Līdz ar to dalība Universiādē Bogdasarovai beigusies.

Rīt Latvijas galda tenisistiem paredzēts starts vīriešu dubultspēļu turnīrā, kas notiks pēc izslēgšanas turnīra sistēmas. Jānis Cīrulis un Oļegs Kartuzovs vispirms mērosies spēkiem ar Nigērijas duetu, bet veiksmes gadījumā nākamajā kārtā - ar Sīrijas un Taivānas pāra veiksminiekiem.

Izmantotie resursi:
universiade-belgrade2009.org