Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Sportinsh

Burģis uzzina pretiniekus

Burģis uzzina pretiniekus
Matīss Burģis

Latvijas galda tenisists Matīss Burģis uzzinājis savus pretiniekus, ar kuriem viņam būs jācīnās gaidāmajā Pekinas Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā, kas no 8. līdz 11. maijam norisināsies Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā.

Rīt Matīss Burģis Budapeštā uzsāks savu otro mēģinājumu izcīnīt ceļazīmi uz Olimpiskajām spēlēm Pekinā. Viņš ir ielozēts trešajā apakšgrupā kopā ar Jevgeņiju Ščetininu no Baltkrievijas un Srdanu Miliceviču no Bosnijas. Jevgeņijs Ščetinins pasaules rangā ieņem 104. vietu, bet Srdans Milicevičs ierindojas 280. pozīcijā.

Atgādināsim, ka Burģis jau startēja Eiropas zonas kvalifikācijas turnīrā. Šajā turnīrā Matīss veiksmīgi pārvarēja grupu turnīra kārtu, bet nākamajās kārtās tika piedzīvoti zaudējumi, līdz ar to turnīrs Nantē viņam bija beidzies.

Izmantotie resursi:
ittf.com


, 2008-05-07 21:24, pirms 16 gadiem
kurā vietā pasaules rangā ir Burģis?
, 2008-05-07 21:35, pirms 16 gadiem
wilwood rakstīja: kurā vietā pasaules rangā ir Burģis?


341!
, 2008-05-08 08:31, pirms 16 gadiem
Veiksmi! Novēlu vislielāko veiksmi!

Latviju FIA "Motorsport Games" digitālā autosporta kategorijā šogad pārstāvēs Dāvis Bite

FIA "Motorsport Games" Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) atlases digitālā autosporta "Esports GT" kategorijā divu posmu kopsummā uzvaru izcīnīja Dāvis Bite, kurš attiecīgi oktobra beigās dosies uz Valensiju, Spānijā, lai pārstāvētu Latvijas izlasi "autosporta Olimpiskajās spēlēs".
Pirmais trijnieks sievietēm garaja dsitancē. Foto: LOF.

Par Latvijas čempioniem velo orientēšanās garajā distancē kļuvuši Linde un Matvijenko

Arī Latvijas čempionātā garajā distancē velo orientēšanās jeb MTBO pasaules elites veloorientieristu starpā norisinājās līdzvērtīga cīņa par uzvaru, šoreiz Mārtiņam Lindem pārspējot Andri Sarksņu. Savukārt sievietēm vēlreiz pirmā vieta Jūlijai Matvijenko.
Pāvels Švecovs. Foto: LOK/ Edijs Pālens/ LETA

Pieccīņnieks Švecovs kvalificējies Parīzes olimpiskajām spēlēm

LETA. Latvijas pieccīņnieks Pāvels Švecovs ir kvalificējies Parīzes olimpiskajām spēlēm, ziņo Latvijas Modernās pieccīņas federācijas (LMPF).