Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Aicina sievietes pievērst uzmanību sev

Andrejs Siliņš

Aicina sievietes pievērst uzmanību sev
Kristīna Cirša
Foto: basket.lv

Atzīmējot starptautisko sieviešu dienu 8. martā, kompānija „Reebok” sagādājusi pārsteigumu visām Latvijas sievietēm. Īpašā pasākumā „Sportland Mols” veikalā pulksten 15.00 tiks veikts „starta šāviens” akcijai „Sāc tūlīt!”, kuras mērķis ir palīdzēt sievietēm vairāk laika veltīt savas veselības labā.

Akcijas „Sāc tūlīt!” ietvaros Latvijas sievietes tiks aicinātas izvirzīt kādu sportisku apņemšanos, kuru tās būtu gatavas realizēt, lai koptu un uzlabotu savu veselību. Izvēle ir neierobežota, akcijas dalībnieces var izmēģināt savus spēkus dažādos sporta veidos. Pastāv tikai viens nosacījums – gatavām rīkoties jābūt tūlīt! Lai piedalītos akcijā, jāaizpilda noteikta anketa, kurā jāpastāsta par sevi un savu apņemšanos. Anketas iespējams aizpildīt visos „Sportland” veikalos, par papildu iespējām pieteikties konkursā var interesēties rakstot uz e-pasta adresi reebok@prodaktiv.lv. Pieteikšanās termiņš ir šī gada 14. aprīlis.

Uzdevums pēc pieteikšanās dalībai akcijā ir vienkāršs – aktīvi jāpilda izvirzītā apņemšanās, par saviem panākumiem informējot „Sāc tūlīt!” organizatoru „Reebok”. Kampaņas noslēgumā, 30. maijā, tiks apbalvotas 20 aktīvākās, sportiskākās un radošākās dalībnieces. Kaut arī balvas būs pārsteigums, jau tagad iespējams atklāt, ka tās būs saistītas ar izvēlēto aktivitāti un būs neatsverams palīgs veselības kopšanai arī turpmāk.

„Ikdienas aizņemtībā sievietes, uz kuru pleciem mūsdienās gulstas tik daudz atbildības un darba, nereti sevi nostāda otrajā plānā, visu uzmanību veltot ģimenei, karjerai vai abām vienlaicīgi. Nav brīnums, ka šādā situācijai tiek aizmirsts par pašu svarīgāko – par sevi un savu veselību. Tieši tādēļ „Reebok” aicinās atcerēties sportošanas nozīmi veselības saglabāšanā un uzlabošanā,” par akcijas ideju stāsta „Reebok Baltic” mārketinga un tirdzniecības vadītāja Raina Loka.

Sievietēm, kurām nepieciešama papildu iedvesma apņemšanās izvēlē, netiks liegta palīdzība. Akcijas „Sāc tūlīt!” atklāšanas pasākumā būs iespējams iepazīties ar dažādu sporta veidu pārstāvjiem, kuri dalīsies savā pieredzē un sniegs padomus par sportošanas uzsākšanu. Pasākumā sievietes ar ziediem sveiks Latvijas Olimpiskās izlases smaiļotāji Kristaps Zaļupe un Krists Straume, savukārt ar īpašu priekšnesumu uzstāsies deju grupa „Showtime”. Aerobikas noslēpumus atklās trenere Jolanta Logina no sporta kluba „Georgs 5”, bet trenere Aleksandra Čuprika sniegs ieskatu jaunajā aerobikas paveidā – strip aerobika. Pasākumā uzstāsies arī breika dejotāju grupa „Nu Age & Milkshake bgirlz”, kā arī būs iespēja satikt basketbolistes Kristīni Ciršu un Aneti Finsteri.

Informāciju sagatavoja
Jānis Stīpnieks
„Leo Burnett Riga”
Sabiedrisko attiecību projektu vadītājs

  -2 [+] [-]

, 2008-03-07 12:37, pirms 16 gadiem
REEBOK rullee!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-03-07 13:37, pirms 16 gadiem
RBK - super firma!!!!

     [+] [-]

, 2008-03-07 13:57, pirms 16 gadiem
Skaidrs, Klāras Cetkinas atbalstošas revolucionārkomunistiskas kompānijas produktus turpmāk neiegādāšos un ieteikšu to nedarīt arī citiem.