Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Kazeļņiks posīsies uz Dienvidkoreju

Pašlaik spēcīgākais latviešu spēka atlēts Agris Kazeļņiks sestdien dosies uz Dienvidkorejas pilsētu Geumsanu, kur no 10. līdz 15. septembrim norisināsies pasaules čempionāts spēkavīriem.

Sākumā Agrim būs jāstartē kvalifikācijas sacensībās par tiesībām iekļūt pusfinālgrupā, kurā 25 spēcīgākie sportisti sadalīti piecās grupās. No katras grupas divu labāko rezultātu īpašnieki piecu vingrinājumu ieskaitē un vēl divi labākie trešo vietu ieguvēji kvalificēsies finālam, kurā sacentīsies 12 vislabākie. Finālā divās dienās vajadzēs veikt vēl 8 vingrinājumus.

"Uzdevums nav no vieglajiem, tomēr uzskatu, ka man ir pa spēkam tikt pusfinālgrupā. Tālākais jau būs atkarīgs arī no izlozes. Esmu sagatavojies labi, tikko Ogrē izdevās sasniegt uzreiz trīs labākos Latvijas rezultātus atsevišķās disciplīnās," pirms izbraukšanas savas izredzes komentē pats latviešu spēkavīrs.

Uz Dienvidkoreju dodas arī pazīstamais latviešu spēkavīrs Raimonds Bergmanis, šoreiz – sacensību tiesneša lomā. "Tā kā aktīvās spēkavīra gaitas esmu beidzis, IFSA man piedāvāja uzsākt šāda veida darbību. Esmu tiesājis Latvijā ne tikai spēkavīru sacensības, arī, cerams, autoritāti un cieņu esmu izpelnījies starp esošajiem pasaules atlētiem, tāpēc mani šis piedāvājums ieinteresēja un labprāt tiesātu spēkavīru mačus pasaulē arī turpmāk," Raimonds dalījās iespaidos par piedāvājumu.

Pasaules čempionātā startēs visi šobrīd spēcīgākie IFSA atlēti, lietuvieti Židrūnu Savicku ieskaitot. Informāciju par sacensībām visoperatīvāk varēs iegūt www.sacensibas.lv.

Informāciju sagatavoja:
Sporta attīstības centrs sadarbībā ar Latvijas Spēka atlētu federāciju

  +1 [+] [-]

, 2007-09-06 18:21, pirms 17 gadiem
saplosiis visus tanii Dienvidkorejaaaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja