Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas jauniešu badmintona izlase Eiropas U17 komandu čempionātu iesāk ar diviem zaudējumiem

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Latvijas jauniešu badmintona izlase Eiropas U17 komandu čempionātu iesāk ar diviem zaudējumiem
Latvijas U17 izlases badmintonisti. Foto: Latvijas Badmintona federācija.

Lietuvas galvaspilsētā notiekošo Eiropas U17 komandu čempionātu badmintonā Latvijas jauniešu izlase iesākusi ar diviem zaudējumiem, piekāpjoties Turcijai un Lietuvai.

Latvijas jauniešu izlase šajās dienās startē Eiropas U17 komandu čempionātā, kas šo piektdien, 4. augustā, sākās Viļņā. Latvijas U 17 komandas loze krita trešajā grupā, kur pretiniekos ir Turcijas, Lietuvas un Kipras izlases. Latviju Eiropas U17 čempionātā Viļņā pārstāv Madara Gaure, Evelīna Freija, Nikola Muķiele, Anete Priedniece, Elza Zitāne, Toms Sala, Regnārs Bajārs, Leonardo Golovčenko un Prohors Dobrovoļskis, kā arī izlases treneris Matis Kārts.

Mūsu jaunieši piektdien sacentās ar Turcijas izlasi, atzīstot pretinieku pārākumu ar 0:5. Vakar nācās spēlēt pret mājiniekiem, arī Lietuvas izlasei piekājoties ar tādu pašu rezultātu 0:5.

Izmantotie resursi:
badminton.lv