Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Jauns projekts – "Brīvā laika festivāls"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

2008. gada vasarā tiks dots starts jaunam - aktīvās atpūtas cienītājiem paredzētam projektam. "Brīvā laika festivāls" būs pasākumi lielākajās Latvijas pilsētās ar iespēju aktīvi sportot, atpūsties vai vienkārši vērot sacensības.

Jauno pasākumu – "Brīvā laika festivāls" šogad rīko "Brīvā Laika Aģentūra" sadarbībā ar Latvijas Spēka Atlētu Federāciju, Aizsardzības Ministriju, NBS un valsts aģentūru TĒVIJAS SARGS. Festivāls dos iespējas gan aktīvi sportot, gan aktīvi atpūsties, gan vienkārši pavērot no malas. Katra posma apmeklētājiem būs iespēja sekot līdzi vairākiem notikumiem vienlaikus: amatieru spēkavīru sacensības, armijas dižvīra sacensības, ielu basketbols, paraugdemonstrējumi un izstāde.

Viens no interesantākajiem solās būt spēkavīru čempionāts amatieru ieskaitē. Šīs būs sacensības vīriem, kuru rezultāti vēl neatbilst elites sportistu līmenim. Viņiem šeit būs iespēja pārbaudīt savu spēku un varēšanu. Šī būs vieta, kur varēs pulcēties Latvijas spēcīgākie vīri, kuriem spēka sacensības nav ikdiena!

Paralēli amatieru spēkavīru turnīram notiks sacensības spēcīgākajiem karavīriem. Sešu posmu laikā tiks noskaidrots Latvijas armijas DIŽVĪRS 2008. Dalībniekiem noteikti būs jāstartē armijas formās un vingrinājumi būs tuvināti ar armijas ikdienai.

Festivāla ietvaros notiks pilnīgi jauns ielu basketbola turnīrs – NOVADU KAUSS 2008. Katrā no posmiem sacensības notiks deviņās vecuma grupās. Posmos piedalīties tiek aicinātas tieši komandas no attiecīgā reģiona, lai noskaidrotu spēcīgākās Kurzemes, Vidzemes, Latgales, Zemgales, Rīgas un Rīgas rajona komandas, kuras tiks aicinātas piedalīties NOVADU KAUSA finālā Rīgā!

Paralēli visām sportiskajām aktivitātēm notiks arī armijas tehnikas izstāde, armijas vienību paraugdemonstrējumi. Tā būs ekskluzīva iespēja dzīvē aplūkot labāko Latvijas armijas daļu darbību.

BRĪVĀ LAIKĀ FESTIVĀLS viesosies 24. maijā Ogrē, 15. jūnijā Liepājā, 5. jūlijā Rēzeknē, 19. jūlijā Dobelē, 26. jūlijā Gulbenē un 16. augustā Rīgā.

  +1 [+] [-]

, 2008-05-06 11:26, pirms 16 gadiem
Varētu jau aiziet 5.julijā tepat Rēzeknē, bet tā takš dziesmu svētku nedēļa... ja es nebūtu uz kāda no deju stadioniem, tad labprāt aizvilktos vai pat uzspēlētu... un es tāds nebūšu vienīgais, par to organizatoriem bik vajadzēja padomāt... Aktīvākie jau parasti arī piedalās visur!

     [+] [-]

, 2008-05-17 18:29, pirms 16 gadiem
koijots13 rakstīja: Varētu jau aiziet 5.julijā tepat Rēzeknē, bet tā takš dziesmu svētku nedēļa... ja es nebūtu uz kāda no deju stadioniem, tad labprāt aizvilktos vai pat uzspēlētu... un es tāds nebūšu vienīgais, par to organizatoriem bik vajadzēja padomāt... Aktīvākie jau parasti arī piedalās visur!

runā tā it kā uz citiem posmiem nedrīkstētu braukt un dziesmu svētki ilgtu visu vasaru...