Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Snovborda krosā uzvar Vasins un Valdusa

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Snovborda krosā uzvar Vasins un Valdusa
Toms Vasins
Foto: www.infoski.lv

Siguldā notiekošajā Latvijas II ziemas olimpiādē sestdien sadalītas medaļas arī snovborda krosa sacensībās. Par čempioniem kļuva Toms Vasins un Signe Valdusa.

Vasins pārliecinoši uzvarēja gan ceturtdaļfinālā, gan pusfinālā, gan arī finālā, aiz sevis atstājot Ināru Bīrmani. Trešā vieta Jānim Jansonam, bet ar 4. vietu jāsamierinās Mihaelam Turauskim.

Sieviešu konkurencē startēja tikai sešas sportistes, līdz ar to ceturtdaļfināli izpalika, bet par čempioni kļuva Signe Valdusa (Siguldas novads), bet aiz viņas palika divas rīdzinieces - Lauma Ildena un Zane Leja.

Siguldā sacensību programmā iekļauti desmit olimpiskie sporta veidi - biatlons, bobslejs, daiļslidošana, distanču un kalnu slēpošana, hokejs, kamaniņu sports, kērlings, snovbords un šorttreks. Kopumā sadalīti 36 medaļu komplekti.

Sacensības noslēgsies svētdien.

Izmantotie resursi:
latvijasolimpiade.lv