Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

papildināts Rubļevska un Čerkovskis finālā Budapeštā

Jānis Pārums

Rubļevska un Čerkovskis finālā Budapeštā
Deniss Čerkovskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas sportiste Jeļena Rubļevska ceturtdien izcīnījusi 11. vietu Pasaules kausa izcīņas 3. posma modernajā pieccīņā B pusfinālā, tādejādi nodrošinot vietu arī finālā, kas norisināsies nedēļas nogalē. Sacensības notiek Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā. Šodien finālam kvalificējās arī Deniss Čerkovskis.

Paukošanā Rubļevska, kā ierasts, uzrādīja labāko rezultātu, peldēšanā ieņēma 24. vietu, bet kombinācijā (skriešana + šaušana) bija desmitā ātrākā, summā B pusfinālā ieņemot 10. vietu, kas ar 3900 punktiem deva 11. vietu summā un vietu finālā. B pusfinālā labākā bija ukrainiete Viktorija Tereščuka (3960), bet A pusfinālā – francūziete Elodī Klovē (4092).

Vīriešu kvalifikācijā A pusfinālā pārliecinoši startēja Deniss Čerkovskis, kurš paukošanā uzrādīja ceturto labāko rezultātu, peldēšanā bija 15. ātrākais, bet kombinācijā ieņēma 16. vietu, summā ar 4472 punktiem ierindojoties astotajā vietā. A pusfinālā labāko rezultātu uzrādīja Ādams Marosi (4536), B pusfinālā - ukrainietis Pavlo Timoščenko (4548), bet C pusfinālā - brits Nikolass Vudbridžs (4512).

Sieviešu finālsacensības notiks sestdien, bet vīrieši cīnīsies svētdien.

Izmantotie resursi:
pentathlon.org

  -2 [+] [-]

, 2011-05-06 20:33, pirms 13 gadiem
to, ka Šika un Judkins arī startēja jau nevajag pieminēt...