Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Kardašovs ieņem trešo vietu otrajā PK posmā pēc kārtas

Rolands Eliņš

Kardašovs ieņem trešo vietu otrajā PK posmā pēc kārtas
Vitālijs Kardašovs (pa labi)
Foto: Nada Strižič

Slovēnijā, Ļubļanā, notikušajā Pasaules Izaicinājuma kausa posmā vingrošanā trešo vietu vietu atbalsta lēcienā ieguva Vitālijs Kardašovs, atkārtojot pirms nedēļas iespēto panākumu.

Vitālijs Kardašovs sezonu Izaicinājuma kausā bija uzsācis visai veiksmīgi un pirmajā posmā iegūto astoto vietu pirms nedēļas papildināja ar bronzu otrajā posmā. Slovēnijā notiekošajā trešajā posmā Kardašovs piektdien atbalsta lēcienā kvalificējās finālam arī šoreiz un turpināja cīņu par medaļām.

Šodien finālā Kardašovs uzrādīja rezultātu 14,587, kas bija krietni labāks nekā kvalifikācijā uzrādītais, taču no viņa sezonas labākā rezultāta nedaudz atpalika. Ar to gan izrādījās pietiekami, lai otro posmu pēc kārtas kāptu uz goda pjedestāla un iegūtu trešo vietu. Pirmā vieta ar 14,862 punktiem šveicietim Marko Rico, bet otrais palika Nīderlandes pārstāvis Bārts Deurlo.

Izaicinājuma kauss, Ļubļana, atbalsta lēciens

V.SportistsValstsPunkti
1.M. RicoŠveice14.862
2.B. DeurloNīderlande14.662
3.V. KardašovsLatvija14.587
4.B. GišārsŠveice14.500
5.A. DiazsBrazīlija14.450
6.A. MedvedevsIzraēla14.412

Izmantotie resursi:
Gymnastics Results