Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Kāpšanas sporta sacensības jau pusē

Kāpšanas sporta sacensības jau pusē
Foto: www.ocventspils.lv

Ceturtdien, 5.februārī, notiks Ventspils kāpšanas sporta sacensību trešais posms. Sporta hallē "Pārventa" starts sacensībām tiks dots plkst. 18:00.

Lai padarītu sacensības skatāmākas līdzjutējiem un interesantākas pašiem kāpējiem, trases šajā reizē tiks veidotas savādāk kā iepriekšējos posmos. Ja „zvaigznes būs labvēlīgas”, tad Ventspils kāpšanas sacensību trešajā posmā piedalīsies arī Latvijas stiprākā kāpēja starp jauniešiem – Elza Kalniņa.

Ar kāpšanas sportu Ventspilī iespējams nodarboties divās Olimpiskā centra „Ventspils” sporta bāzēs. 2006.gadā ekspluatācijā tika nodota Sporta halle „Pārventa”, kurā ietilpst 3 m augsta un 6 m plata bērnu siena, 11 m augsta un 3 m plata klasiskā alpīnistu siena un 11 m augsta un 3 m plata alpīnistu siena ar negatīvu pārkari. Savukārt šogad jaunuzceltajā Sporta namā „Centrs” izveidota Baltijā modernākā kāpšanas siena, kas ir 11m plata, 14m augsta un ar pārkari ~6m, kā arī 30 m gara bolderinga siena, kuras lielais garums un maršrutu dažādība ļauj to lieliski izmantot arī nopietniem kāpējiem iesildoties, trenējot izturību, un veicot ilgstošus kāpšanas tehnikas vingrinājumus.

Informāciju sagatavoja:
Juta Liepiņa
SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils""
Mārketinga menedžere
ocventspils.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja