Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas beisbola izlase dosies uz EČ kvalifikācijas turnīru

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

No 7. līdz 12. jūlijam Čehijas galvaspilsētā Prāgā norisināsies Eiropas Čempionāta kvalifikācijas turnīrs beisbolā. Kopā ar Latvijas izlasi vienā apakšgrupā spēlēs arī Slovēnijas, Baltkrievijas, Polijas un Čehijas izlases.

Eiropas čempionātam, kas notiks 2010. gadā Vācijā, kvalificēsies tikai grupu uzvarētāji. Šobrīd dalību startam šajā turnīrā ir nodrošinājušas aizvadītā EČ labākās sešas komandas, kā arī turnīra rīkotāji vācieši. Atlikušās ceļazīmes tiks sadalītas piecās Eiropas pilsētās jūlija otrajā nedēļā. Prāgas grupā par favorītiem tiek uzskatīti mājinieki čehi, kuru augstākais sasniegums ir 5. vieta 2005. gada Eiropas Čempionātā.

Latvijas beisbola izlase startam EČ kvalifikācijas turnīram Prāgā uzsāka gatavošanos jūnija sākumā un aizvadītajā piektdienā uz treniņu bija ieradies arī ASV vēstnieks Latvijā Čārlzs Larsons, kas novēlēja veiksmi mūsu beisbolistiem gaidāmajās sacensībās un arī piedalījās improvizētā mini-mačā starp izlasi un vēstniecības darbiniekiem. Šis turnīrs nacionālajai beisbola izlasei būs pirmās oficiālās sacensības neatkarīgās Latvijas vēsturē. Uz Prāgu dosies divdesmit beisbolistu, desmit no tiem pārstāv šī brīža čempionvienību Rīgas „Diamonds”, un pa pieciem spēlētājiem būs no Rīgas „Lions” un Baldones „Baroniem”.

  +2 [+] [-]

, 2008-07-04 22:25, pirms 16 gadiem
Te ir mūsu izlases sastāvs: rigalions.com

Čehi mūs atkal sajaukuši ar leišiem, jo viņu beisbola mājaslapā baseball.cz
ir rakstīts LITVA

Džeki lai parāda saturīgu spēli!

  +2 [+] [-]

, 2008-07-05 01:46, pirms 16 gadiem
Ir nu gan mudaki tie čehi! Te pat netālu atrodas, bet tik un tā nevar vēt atšķirt Latviju un Lietuvu! Idiotisms!

Sarauj Latvija!!!