Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Autors: Ivars Bācis

Latvijas vīriešu izlase galda tenisā iekļūst Eiropas komandu čempionāta B divīzijā

Latvijas vīriešu izlase galda tenisā iekļūst Eiropas komandu čempionāta B divīzijā
Latvijas komanda. Foto: Latvijas Galda tenisa federācija.

Latvijas vīriešu izlase pagājušajā nedēļas nogalē Eiropas komandu čempionāta atlases sacensībās Panagjurištes pilsētā Bulgārijā kvalificējās B divīzijai un turpinās cīņu par iekļūšanu 2023.gada Eiropas komandu čempionāta finālā.

Latvija Eiropas komandu čempionāta atlases sacensības aizvadīja B grupā, kur kopā ar mājiniekiem bulgāriem pretī stājās arī Norvēģija, Islande un Kosova. Latvijas komanda pirmajās divās spēlēs piedzīvoja zaudējumus, piekāpjoties Bulgārijai un Norvēģijai.

Atlases turnīra turpinājums bija daudz sekmīgāks, izcīnot divas uzvaras. Vispirms ar 3:0 pārliecinoši tika pieveikta Skotija, bet pēc tam ar 3:1 uzveikta arī Islandes izlase.
Līdz ar to Latvijas vīriešu izlase ar divām uzvarām un tikpat zaudējumiem piecu komandu konkurencē savā apakšgrupā ierindojās 3.vietā.

Tas Latvijas komandai ļāva izcīnīt tiesības spēlēt B divīzijā, turpinot cīņu par iekļūšanu Eiropas 2023.gada komandu čempionāta finālā. B divīzijas spēles paredzētas 2022.gada 17.-18.oktobrī.

Izmantotie resursi:
Galdateniss.lv - Galda teniss


, 2022-04-05 08:14, pirms 2 gadiem
Kā var Kosovo sajaukt ar Skotiju?
Keilebs Viljamss. Foto: AFP/Scanpx
2

NFL drafta pirmajā desmitniekā izvēlas piecus saspēles vadītājus

Detroitā notiekošajā Nacionālās futbola līgas (NFL) draftā uzsvars tika likts uz saspēles vadītājiem. Par pirmo izvēli kļuva Keilebs Viljamss, kurš turpmāk diriģēs Čikāgas "Bears" spēli. Bez Viljamsa starp pirmajām desmit izvēlēm tika nosaukti vēl četri saspēles vadītāji.

Pēc daudziem gadiem Rojā atjaunos Latvijas čempionātu 24h skrējienā, turklāt bronzas statusā

Šā gada 24. maijā Rojā Ultramaratona festivāla ietvaros notiks Latvijas čempionāts 24h skrējienā, pēc vairāk nekā 20 gadiem atjaunot valsts čempionātu šajā ultra distancē. Organizatori ir parūpējušies arī par īpašu atzīmējamu lietu, proti, šim ultramaratona čempionātam ir piešķirts Starptautiskās ultramaratona skrējēju asociācijas bronzas zīme (IAU Bronze Label).
Pāvels Švecovs. Foto: Reuters/Scanpix

Švecovs Pasaules kausa posmā modernajā pieccīņā iekļūst pusfinālā

LETA. Latvijas modernās pieccīņas sportists Pāvels Švecovs trešdien pārvarēja Budapeštā notiekošā Pasaules kausa trešā posma kvalifikāciju un sasniedza pusfinālu.