Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Piektdien OC "Ventspils" balvas izcīņa peldēšanā

Jānis Pārums

Piektdien, 6.martā, Ventspils peldbaseinā sāksies starptautiskas sacensības peldēšanā – Olimpiskā centra "Ventspils" balvas izcīņa. Sacensības, kurās startēs peldētāji no Latvijas un Vācijas, notiks trīs vecuma grupās: 1994.gadā dzimušiem un vecākiem, 1995. – 1997.gadā dzimušiem, kā arī 1998. gadā dzimušiem un vecākiem zēniem un meitenēm.

Olimpiskā centra „Ventspils” balvas izcīņa peldēšanā sāksies piektdien, 6. martā, plkst. 14:00 un sestdien, 7.martā, plkst. 12:00. Sacensības notiks 50 m, 100 m un 200 m brīvajā un tauriņstilā, peldēšanā uz muguras un brasā, kā arī brīvā stila stafetē.

Katras distances labākie trīs vietu ieguvēji saņems diplomus, medaļas un balvas, bet stafešu uzvarētāji tiks pie diplomiem un kausiem. Savukārt sacensību noslēgumā pēc FINA tabulām tiks noteikti visaugstvērtīgākie rezultāti katrā vecuma grupā un labākie rezultātu ieguvēji saņems naudas balvas.

Skatītāji aicināti apmeklēt Ventspils peldbaseinu un klātienē vērot peldēšanas sacensības, kas solās būt gana spraigas.

Informāciju sagatavoja:
OC "Ventspils” Sporta un mārketinga daļa