Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Piesakies nūjošanas aktivitāšu vadītāju apmācības semināram

Jānis Pārums

Latvijas Tautas sporta asociācija (LTSA) aicina pieteikties Nūjošanas aktivitāšu vadītāju apmācības semināram, kas notiks no 28.februāra līdz 1.martam Rīgā.

Apmācības seminārs notiks pēc Starptautiskās Nūjošanas Asociācijas (INWA) noteikumiem un to vadīs pieredzējis pasniedzējs no INWA Pasi Jūtilainens (Somija).

Ar šo semināru LTSA turpina Latvijā attīstīt nūjošanu kā jebkuram piemērotu fizisko aktivitāšu veidu neatkarīgi no vecuma un dzimuma un kā slimību profilakses veidu.

Semināra noslēgumā dalībniekiem būs jākārto eksāmens, pēc kura katrs semināra dalībnieks saņems INWA sertifikātu, kā arī metodiskos materiālus. Semināra laikā katrs dalībnieks tiks nodrošināts ar nūjām.

Arī pagājušajā gadā LTSA organizēja instruktoru apmācības un seminārus, kā arī masu nūjošanas pasākumus dažādas Latvijas vietās, piedāvājot cilvēkiem apgūt nūjošanas tehniku apmācītu instruktoru vadībā. Turpinot iesākto, šogad plānots organizēt vismaz 20 masu nūjošanas pasākumus visā Latvijā, bet 17.oktobrī - Nūjošanas dienu visā Latvijā.

LTSA ir dibināta 1991.gadā un tās galvenie mērķi ir radīt nepieciešamos apstākļus tautas sporta attīstībai Latvijā un rast iespējas katram iedzīvotājam nodarboties ar fiziskām aktivitātēm. LTSA regulāri organizē sporta pasākumus tā, lai tie būtu pieejami ikvienam un dalībniekiem sniegtu gandarījumu un pozitīvas emocijas.

Pieteikties semināram var līdz 16.februārim, sīkāka informācija - LTSA mājas lapā sportsvisiem.lv, pa e-pastu ltsa@riga.lv vai tālruņiem 67226215, 29659000.

Informāciju sagatavoja:
Katrīna Gorbatenkova, Latvijas Tautas sporta asociācijas projektu vadītāja

     [+] [-]

, 2009-02-04 13:10, pirms 16 gadiem
Šis ir viens varen smalks sporta veids!!!

     [+] [-]

, 2009-02-04 13:48, pirms 16 gadiem
Tikai viena lieta ir veel izdeviigaaka par treneeshanu - pilniigi nevajadziiga specializeetaa ekipeejuma paardoshana
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-04 15:22, pirms 16 gadiem
bimbambols rakstīja: Shitas ir ljoti interesants sporta veids,Belgija pat 4 popularakais.Latvija pietruxt info pa sho aizraujojosho pasakumu,butu jauki,ja ari turpmak mus informetu pa jaunumiem nujoshana.Youtube var atrast kautinjus,kas izceljas nujoshanas sacensibu laika,skats ir baiss!
Sporta veids!!!???
Kad būs PČ?

     [+] [-]

, 2009-02-04 15:44, pirms 16 gadiem
Vaacijaa kliist runas par nelaimiigiem celjiniekiem, kas centushies apdziit runaatiigu nuujotaaju barinju (nuujotaaji vienmeer iet baros un klachojas), un sadursmee zaudeejushi aci. Cilveeki miiljie, ejiet aaraa staigaat, saaciet skriet, bet shtokus pataupiet prieksh kalniem, kur tiem ir iistaa vieta!

     [+] [-]

, 2009-02-04 15:44, pirms 16 gadiem
man likās, ka ar to nodarbojas tikai veci tantuki ziemeļvalstīs...
Arī man ir nūjas, kuras var dabūt izpārdošanās ārzemēs ļoti lēti (zem 10 euro), bet pie mums cena, šķiet, turās daudz augstāka. Neesmu gan īsti sekojis līdzi.
Vispār modīgs, bet maz noderīgs instruments. Man liekas, ka skriešana (bez nūjām) tomēr ir dabīgāka. Ja nu tikai sanāk atkauties no suņiem vai viņu saimniekiem.