Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Sākta biļešu tirdzniecība uz Pekinas spēlēm

Sākoties jaunajam gadam, ceļojumu firma "Express Travel" uzsākusi biļešu tirdzniecību gaidāmajām Pekinas Olimpiskajām spēlēm, kuras notiks šā gada augustā.

No sākotnēji pieprasītajām 4760 biļetēm Olimpisko spēļu organizētāji Latvijas biļešu tirgum novirzījuši 1431 biļeti.

Lētākās biļetes uz vienu pasākumu maksā 2 latus, piemēram, uz ūdenspolo un handbola priekšsacīkstēm, savukārt vīriešu basketbola finālspēļu biļetes cena ir 68 lati. Dārgākās ir Olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijas biļetes, kuras maksā sākot no 102 līdz pat 340 latiem. Tomēr šo spēļu biļešu cenas ir vienas no zemākajām, salīdzinājumā ar iepriekšējām spēlēm.

"Express Travel" direktore Ruta Berkmane stāstīja, ka: "Pasūtot biļetes, esam ņēmuši vērā uzkrāto pieredzi iepriekšējo četru Olimpisko spēļu laikā. Ņēmām vērā arī Latvijas līdzjutēju interesi par dažādiem sporta veidiem, kā arī par sporta veidiem, kuros startē Latvijas sportisti. Diemžēl maz biļešu esam saņēmuši uz atklāšanas un noslēguma ceremonijām, bet pietiekoši daudz uz vieglatlētiku, peldēšanu, mākslas vingrošanu, svarcelšanu, pludmales volejbolu, moderno pieccīņu un citām disciplīnām."

Lai nodrošinātu Olimpisko spēļu apmeklēšanu, "Express Travel" piedāvā grupu braucienus uz Ķīnu. Biļetes uz Olimpiskajām spēlēm un cenas aplūkojamas mājas lapā www.expresstravel.lv

Ceļojumu firma "Express Travel" ir Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) oficiālais partneris, Olimpisko spēļu tūrisma operators un oficiālais biļešu aģents Latvijā. Sīkāku informāciju iespējams saņemt pie Rutas Berkmanes (tel. 67365323).

Informāciju sagatavoja:
Ilze Āķe – Vīksne, LOK sabiedrisko attiecību speciāliste

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-04 17:03, pirms 17 gadiem
braucienu cenas pat ljoti pieejamas...

  +1 [+] [-]

, 2008-01-04 17:05, pirms 17 gadiem
bail ka majas nav jabrauc ar šauram acīm
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-04 17:27, pirms 17 gadiem
Mākslas vingrošanu? Varbūt vēl uz sinhrono daiļlēkšanu....

     [+] [-]

, 2008-01-04 17:32, pirms 17 gadiem
un kaa ar bileteem uz sieviesu basketbolu?!!!!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja