Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Kārtējā sapulce Ventspilī

Andrejs Siliņš

Otrdien, 4.decembrī, plkst. 11:00 Olimpiskajā centrā „Ventspils” notiks kārtējā darba grupas sanāksme par Eiropas čempionāta šorttrekā rīkošanu Ventspilī no 2008.gada 18. līdz 20.janvārim.

Šajā sanāksmē piedalīsies LR Slidošanas asociācijas ģenerālsekretārs Edvīns Silovs un Olimpiskā centra “Ventspils” atbildīgie speciālisti.

Sanāksmes darba gaitā darba grupa izskatīs jautājumus par čempionāta atklāšanas un noslēguma ceremonijām, kā arī sacensību tehnisko nodrošinājumu, t.i., darba telpām, apskaņošanas iekārtām un citām tehniskajām aparatūrām. Tāpat sanāksmes dalībnieki diskutēs par viesu uzņemšanu, kas ietver tādus jautājumus kā dalībnieku transportēšanu, izmitināšanu un ēdināšanu.

Kā jau iepriekš informējām, plānots, ka čempionātā piedalīsies ap 300 līdz 500 sportisti no 30 valstīm (Austrija, Baltkrievija, Beļģija, Bulgārija, Horvātija, Čehija, Dānija, Francija, Vācija, Lielbritānija, Ungārija, Izraēla, Itālija, Latvija, Lietuva, Nīderlande, Norvēģija, Polija, Rumānija, Krievija, Serbija, Slovākija, Slovēnija, Zviedrija, Šveice, Ukraina u.c.), tai skaitā tādi populāri sportisti kā Jon Eley (Anglija), Viktors Knohs (Ungārija), Adriana Fontana (Itālija) Fabio Carta un Nicolas Rodigari (Itālīja). Savukārt Ventspili čempionātā pārstāvēs un Latvijas izlases sastāvā startēs ventspilnieki Haralds Silovs un Jēkabs Saulītis. Precīzs dalībnieku skaits būs zināms 18.decembrī, kas ir noteiks par galējo sportistu pieteikumu iesniegšanas datumu.

Čempionāta dalībnieku un līdzjutēju viesošanās mūsu pilsētā veicinās tirdzniecības, ēdināšanas, tūrisma u.c. uzņēmumu pakalpojumu apgrozījumu. Turklāt Eiropas čempionāts šorttrekā būs pirmās nozīmīgās slidošanas sacensības Latvijā un to veiksmīgas norises gadījumā pavērsies jaunas iespējas turpmāk Latvijā rīkot arī Eiropas un Pasaules čempionātus gan šorttrekā, gan daiļslidošanā.

Informāciju sagatavoja
SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils""

     [+] [-]

, 2007-12-03 22:14, pirms 17 gadiem
;D

     [+] [-]

, 2007-12-03 22:14, pirms 17 gadiem