Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē Rīgā notiks Latvijas čempionāts skvošā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Šajā nedēļas nogalē, 5. un 6. novembrī “Pepsi centrā” Rīgā norisināsies 19. Latvijas čempionāts skvošā. Abas dienas tas sāksies plkst. 10:00, finālspēles paredzētas svētdien ap plkst. 16:00.

Čempionāts ir gada nozīmīgākais Latvijas skvoša turnīrs, kurā dalību pieteikuši 62 sportisti. Dalību čempionātā pieteikuši gan pagājušā gada čempioni Kārlis Pekstiņš un Baiba Lulle, gan medaļnieki Laura Gaigala, Una Ulmane, Andrejs Sautins, Jānis Plūme, kā arī citi Latvijas Skvoša federācijas reitinga augšgala spēlētāji. Tādējādi cīņas par čempiona tituliem un medaļām solās būt sīvas un aizraujošas.

Čempionu tituli tiks izcīnīti sievietēm un vīriešiem Open jeb M1 un W1 kategorijās, bet uzvarētāji tiks noskaidroti arī dāmām W2 un vīriešiem M2 kategorijās. Iecienītākā ir M2 grupa, kurā pieteikti 26 spēlētāji, vīriešu Open grupā sacentīsies 20, sieviešu Open – 11, W2 grupā – 8 spēlētājas.

Latvijas čempionātu skvošā organizē Latvijas Skvoša federācija ar Latvijas Sporta Federāciju Padomes, Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrijas un privāto atbalstītāju atbalstu.

Informāciju sagatavoja
Latvijas Skvoša federācija