Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Gatavojas Valmieras Sporta ballei

Andrejs Siliņš

Gatavojas Valmieras Sporta ballei
"Valmieras" basketbola kluba galvenais treneris Gatis Melderis

Valmieras pilsētas pašvaldība uzsākusi sagatavošanās darbus Valmieras Sporta ballei, kas norisināsies 11.decembrī Valmieras Kultūras centrā. Lai pārrunātu pasākuma norisi, pirmdien, 2.novembrī uz sanāksmi pulcējās pašvaldības speciālistu darba grupa.

Izglītības pārvaldes speciālists jaunatnes un sporta lietās Toms Upners pastāstīja:

„Valmierā ir un būs talantīgi un panākumiem bagāti sportisti, kuri ik gadu mūsu pilsētas vārdu spodrina ne tikai Latvijas mērogā, bet arī aiz mūsu valsts robežām. Viņi, tāpat kā izglītības darbinieki, ir pelnījuši, lai viņu sasniegumus un uzvaras atcerētos. Lai gan pašvaldības finanšu resursi ir ierobežoti, tomēr nolēmām šogad neatteikties no tik labi iesakņojušās tradīcijas, kāda ir Valmieras Sporta balle. Turklāt Valmieras Sporta balle nav tikai pasākums sportistiem, viņu tuviniekiem un līdzjutējiem. Tas ir sarīkojums ikvienam valmierietim, kad gada nogalē varam atskatīties uz paveikto sportā un pilsētā kopumā ..”

Lai taupītu naudas līdzekļus, Valmieras Sporta balle šajā gadā norisināsies Kultūras centrā, kas ļaus ne vien ekonomēt, bet arī atvieglos interesentu nokļūšanu uz pasākuma norises vietu. Līdzīgi kā iepriekšējos gados sarīkojuma laikā sveiks labākos dažādu sporta veidu pārstāvjus, sporta spēļu komandas, trenerus, paziņos Valmieras populārāko sporta veidu un sporta pasākumu, kas tiks noskaidrots valmieriešu aptaujā. Sportistiem, to atbalstītājiem un līdzjutējiem, kā arī sporta dzīves veidotājiem un entuziastiem pasākuma laikā būs iespēja skatīt daudzveidīgu kultūras programmu. Pasākumu noslēgs balle, kurā spēlēs grupa „Dzelzs vilks”. Tuvākajā laikā Valmieras Kultūras centrā sāksies biļešu iepriekšpārdošana uz pasākumu.

Valmieras Sporta balle norisināsies jau trešo gadu.

Informāciju sagatavoja
Inese Kazuša
Valmieras pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja