Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

OC "Ventspils" sākas nometņu sezona

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Ar Rīgas fitnesa kluba „Sportima” peldēšanas komandas „Gold Swimmer” nometni Olimpiskā centra „Ventspils” peldbaseinā pilsētas sporta bāzēs sākusies vasaras treniņnometņu sezona.

Ventspilī nometni šī kluba pārstāvji organizē jau otro reizi. Pirmo reiz „Gold Swimmer” peldētāji Olimpiskajā centrā „Ventspils” trenējās pirms peldbaseina rekonstrukcijas. Uzlabotie treniņu apstākļi bijuši par iemeslu, lai peldēšanas klubs Ventspilī atgrieztos atkal.

Šoreiz treneru Natālijas Brokas un Alekseja Pavlova vadībā divu nedēļu garumā no 1. līdz 13. jūnijam Ventspils sporta bāzēs uzturēsies 30 jaunieši vecumā no astoņiem līdz 14 gadiem. Treniņprogrammā jaunajiem peldētājiem iekļautas gan ikdienas peldēšanas nodarbības peldbaseinā, gan vispārējās fiziskās sagatavotības nodarbības baseina jaunajā trenažieru zālē. Tāpat sportistiem paredzēta arī brīvais laiks, ko viņi plāno pavadīt Ventspils Piedzīvojumu parkā, kā arī apmeklēt Ventspils muzejs un citas ievērojamas apskates vietas.

Komandas „Gold swimmer” sportisti jau ir piedalījušies un guvuši panākumus Latvijas peldēšanas sacensībās gan Ventspilī un Valmierā, gan Liepājā un Rīgā, gan kaimiņvalstīs Lietuvā un Slovēnijā.

Informāciju sagatavoja:
OC ''Ventspils''

     [+] [-]

, 2009-06-03 17:40, pirms 15 gadiem
Kā jau parasti.
Cerams nekādu negatīvu pārsteigumu nebūs OC.