Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Atbalsta lēciena sezonas līderis Kardašovs septītais Brazīlijā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Atbalsta lēciena sezonas līderis Kardašovs septītais Brazīlijā
Vitālijs Kardašovs
Foto: dohagym.com

Brazīlijas lielākajā pilsētā Sanpaulu šodien noslēdzas Pasaules izaicinājuma kausa posms sporta vingrošanā. Atbalsta lēciena sezonas līderis Vitālijs Kardašovs šoreiz izcīnīja 7. vietu, savukārt Dmitrijs Trefilovs ieguva 6. vietu uz stieņa. Vēl būs vīru fināls uz zirga un dāmu brīvās kustības.

Atbalsta lēciena sezonas līderis Vitālijs Kardašovs Brazīlijas posma finālā uzrādīja 13.850 punktus, kas deva septīto vietu (kvalifikācija viņa rezultāts bija augstāks - 14.350). Kopvērtējuma galvenais konkurents, brazīlietis Djēgo Hipolito šajā posmā ieguva trešo vietu, savukārt uzvaru izcīnīja cits brazīlietis. Mūsu sportists saglabās sezonas līdera godu arī pēc šī posma - Kardašovam būs 64 punkti, bet Hipolito sekos ar 53.

Dmitrijs Trefilovs finālsacensībās uz stieņa ieguva 13.975 punktus un izcīnīja 6. vietu, savukārt uzvaru guva ķīnietis. Vēl būs fināls uz zirga, kas ir Trefilova pamatdisciplīna. Kā jau ziņots, aprīļa Eiropas čempionātā no mūsējiem vislabāk nostartēja Dmitrijs Trefilovs, kurš ieguva 7. vietu uz zirga.

Sieviešu brīvo kustību finālā startēs arī mūsu Valērija Grišāne.


PK kopvērtējums pirms šī posma, Latvijas sportisti

#vingrotājs (-a)disciplīnapunkti
1.Vitālijs Kardašovsatbalsta lēciens52
3.Dmitrijs Trefilovszirgs42
7.Valērija Grišāneatbalsta lēciens21
11.Valērija Grišānebrīvās kustības20

Izmantotie resursi:
www.fig-gymnastics.com