Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas pieccīņniecei Šišlovai 24. vieta Ungārijā, Čerkovskis pamatsacensībās neiekļūst

Rolands Eliņš

Latvijas pieccīņniecei Šišlovai 24. vieta Ungārijā, Čerkovskis pamatsacensībās neiekļūst
Olga Šišlova
Foto: Pieccina.lv

Modernās pieccīņas Pasaules kausa ceturtā posma finālā iekļuva Latvijas pārstāve Olga Šišlova. Ungārijā notiekošajās sacensībās viņa ieņēma 24. vietu 69 dalībnieču konkurencē.

Olga Šišlova finālsacensībām bija kvalificējusies arī PK otrajā posmā Kairā, kad ieņēma 19. vietu. Ceturtajā PK posmā Keškemetas pilsētā viņa palika 24. vietā, par to saņemot 24 reitinga punktus.

23 gadus vecā sportiste uzrādīja atzīstamu sniegumu peldēšanā, ieņemot 12. vietu. Jāšanā viņa palika 24. vietā, bet paukošanā nācās samierināties ar 33. vietu. Tas viss gan ļāva iekļūt labāko 36 vidū un piedalīties kombinācijā, kur Šišlova uzrādīja 17. labāko rezultātu (savākti 1262 punkti). Šišlova tikai par punktu apsteidza divas Polijkas sportistes, bet uzvaru izcīnīja cita poliete Oktavija Novacka (1379 punkti).

Pasaules rangā Šišlova ieņem 51. vietu ar izcīnītiem 72 punktiem, no kuriem lauvas tiesa saņemta par 2013. gada Eiropas čempionātā iegūto devīto vietu.

Ungārijas posmā piedalījās arī Deniss Čerkovskis, taču 89 sportistu konkurencē viņš palika 65. vietā, rītdienas finālam nekvalificējoties.

Izmantotie resursi:
pentathlon.org