Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Atjaunots skrejceļs "Daugavas" stadionā

Andrejs Siliņš

Atjaunots skrejceļs "Daugavas" stadionā
Daugavas stadions

Gatavojoties XXIV Vispārējo latviešu Dziesmu un XIV Deju svētkiem "Daugavas" stadionā Rīgā veikts rietumu tribīņu un skrejceļa remonts, informē Izglītības un zinātnes ministrijas Komunikācijas nodaļa.

„Remontdarbi VSIA „Kultūras un sporta centrs „Daugavas stadions”” (DS) veikti saskaņā ar projektu pilnā apjomā un līgumā noteiktajā termiņā. Turklāt DS var lepoties ar renovētu vieglatlētikas skrejceļa sektoru, kas īpaši nozīmīgs Latvijas vieglatlētiem,” to Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) valsts sekretārs Mareks Gruškevics atzina šodien, 2008.gada 2.jūlijā, notikušās tikšanās laikā, kurā mediju pārstāvjus iepazīstināja ar DS Rietumu tribīnēs veiktajiem remontdarbiem un renovēto vieglatlētikas skrejceļa sektoru.

2008.gada 19.jūnijā saņemts RTU Ēku un inženiertehnisko būvju diagnostikas zinātniski pētnieciskā laboratorijas atzinums par Rietumu tribīņu nesošo būvelementu remontdarbu pilnvērtīgumu, kurā apstiprināts, ka remontdarbi ir vērtējami, kā Rietumu tribīņu ekspluatācijas resursu uzlabojums un ir pieļaujams tribīnes izmantot skatītāju izvietošanai š.g. Deju svētku laikā.

Lai radītu apstākļus DS vieglatlētikas skrejceļa un sektora turpmākai izmantošanai augstas klases sportistu treniņu un sacensību procesa nodrošināšanai, kā arī starptautisko vieglatlētikas sporta sacensību „Rīgas Kausi 2008” sekmīgai norisei un, ievērojot DS vieglatlētikas skrejceļa seguma kritisko situāciju, tika pieņemts lēmums par papildus dotācijas – 75 000 latu piešķiršanu DS skrejceļu sektora renovācijai.

Fotogalerija: Foto: Informē par "Daugavas" stadiona remontu

     [+] [-]

, 2008-07-03 01:00, pirms 16 gadiem
Ļoti ceru, ka segums ir kvalitatīvs.

     [+] [-]

, 2008-07-03 15:32, pirms 16 gadiem
TaNuGan rakstīja: Ļoti ceru, ka segums ir kvalitatīvs.

Raksta jau visādi- vienā vietā, ka labs, citur- ka tikai tāds pagaidu variants uz dažiem gadiem.

  +1 [+] [-]

, 2008-07-03 16:17, pirms 16 gadiem
TaNuGan rakstīja: Ļoti ceru, ka segums ir kvalitatīvs.

Sasapņojies par kvalitāti. Diemžēl tas nav mainīts bet "atjaunots"...... tas drusku uzpūsts pa virsu vecajam, jeb precīzāk nokrāsots lai smuki būtu uz dziesnusvētkiem!!!! Ne jau par vieglalētiem tur tika domāts....

     [+] [-]

, 2008-07-03 21:24, pirms 16 gadiem
eh un kad beidzot par vieglatletiem padomas