Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Amerikāņiem vēl divi pasaules rekordi

Amerikāņiem vēl divi pasaules rekordi
Natālija Koglina
Foto: Scapix

ASV olimpiskās atlases sacensībās peldēšanā otrdien uzstādīti vēl divi jauni pasaules rekordi, kurus uzstādījuši peldētāji Natālija Koglina un Ārons Pīrsols, labodami sev piederošos rekordus 100 metru distancē uz muguras.

Koglina 100 metru peldējuma finālsacensībās mērķa līniju sasniedza pēc 58.97 sekundēm, kļūstot par pirmo sievieti, kurai izdevies šo distanci veikt ātrāk par 59 sekundēm.

Atgādināsim, ka pirms dažām dienām priekšsacīkšu kārtā Heilija Makgregorija uzlaboja Natālijai Koglinai tobrīd piederošo pasaules rekordu, finišējot pēc 59,15 sekundēm, taču jau nākamajā peldējumā baseinā devās Koglina, un atguva to, ko bija zaudējusi - 59.03. Tagad rekords labots par vēl sešā sekundes simtdaļām.

Jāpiebilst, ka Makgregoria, finišējot trešajā vietā finālā, nekvalificējās Pekinas spēlēm, uz kurām ceļazīmi nopelnīja vien divas labākās sportistes.

Savukārt vīriešu konkurencē Ārons Pīrsols sev piederošo rekordu 100 metru peldējumā uz muguras (52.98) laboja par deviņām sekundes simtdaļām, finišējot pēc 52.89 sekundēm.

Saistītie raksti:
Felpsam, Hofai jauni pasaules rekordi
Pasaules rekordiste uz divām minūtēm

Izmantotie resursi:
news.yahoo.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-02 15:38, pirms 16 gadiem
njaa tiek tik kapaa :O
minimali laboti rekordi bet tik un ta :O