Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas jātniekiem kārtējās godalgas Ruilā

Latvijas jātniekiem kārtējās godalgas Ruilā
Ģirts Bricis un "Chandra H"
Publicitātes foto

Latvijas jātnieks Ģirts Bricis ar "Chandra H" svētdien izcīnīja uzvaru "Ruila Spring Tour 2013" (CSI1*) turnīra galvenajā maršrutā ar šķēršļu augstumu 140 cm. Vēl viena godalga Latvijai sacensību noslēdzošajā dienā Lindai Ansulei ar "Lemonu", šis duets izcīnīja otro vietu mazā apļa maršrutā ar 130 cm augstiem šķēršļiem.

“Grand Prix maršruts bija diezgan vienkārš, kā jau vienai zvaigznei, deviņi dalībnieki iekļuva pārlekšanā. Mums viss labi sanāca, izdevās uzvarēt un ļoti forši, ķēve pirmo reizi leca Grand Prix maršrutu un tikai trešo reizi 140 cm augstu maršrutu sacensībās, prieks, ka izdevās uzvarēt,” par uzvaru sacensību galvenajā maršrutā saka Ģirts Bricis.

Linda Ansule ar Lemonu izcīnīja otro vietu maršrutā ar šķēršļu augstumu 130cm, maršrutā startēja 25 dalībnieki, no tiem septiņi pamatmaršrutu veica bez soda punktiem. “Maršruts nebija no vieglākajiem, bet normāls, lecams maršruts. Pēc pirmajām divām dienām nāca par labu atpūtas pauze vakar, salikām visu pa plauktiņiem, Lemons bija mierīgs, koncentrējies. Mēs sen arī nekur nebijām lekuši starptautiskos mačos un šeit es nedrīkstēju atpaklikt, jo visiem jau Ruilā bija pa rozetei. Paldies tiem, kas turējā īkšķus,” saka Linda Ansule, “Ruila Spring Tour 2013” svētdienas 130 cm maršruta otrās vietas ieguvēja.

“Ruila Spring Tour 2013” Latviju pārstāvēja astoņi sportisti, visvairāk godalgu izcīnīja Ģirts Bricis. Kopumā sacensībās startēja sportisti no četrām valstīm – Igaunijas, Latvijas, Lietuvas un Somijas.

Informāciju sagatavoja:
Ilze Jansone,
Latvijas Jātnieku federācijas preses dienests