Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Uz čempionātu Malmē dosies četri Latvijas skeitbordisti

Jānis Pārums

Uz čempionātu Malmē dosies četri Latvijas skeitbordisti
Foto: boards.lv

30. maijā Ventspilī norisinājās pasaules līmeņa amatieru skeitborda sacensību "Volcom Wild in the Parks" posms. Katras vecuma grupas pirmo triju vietu ieguvēji ieguva iespēju doties uz Eiropas WITP čempionātu Zviedrijas pilsētā Malmē.

Uz Eiropas WITP čempionātu Malmē dosies četri latviešu un divi igauņu puiši, lai cīnītos tālāk par divām ceļazīmēm uz WITP pasaules noslēguma posmu Fīniksā (Arizona). Nokļūstot līdz finālam ASV, kāds veiksminieks, savā īpašumā varēs iegūt 20 000 ASV dolāru.

Iespējams, tieši saulainā laika, piknika un solītā "Volcom" dāvanu lietus dēļ "Volcom Wild in the Parks" sacensības sapulcināja kopā ap 60 skeitbordistu no Latvijas, Igaunijas, kā arī Lietuvas. Vēl vairāk Ventspils vasaras skeitparkā bija sapulcējušies skatītāji. Sniegtais atbalsts bija apbrīnojams, skaļā balsī tika novērtēts katrs veiksmīgi izpildītais triks.

Bija vērts redzēt Dāvja Valpētera veiksmīgi izpildīto kickflip frontside boardslide vai tre flip 50-50 lejā pa ledge Edgara Ezermaļa izpildījumā un vēl daudzus trikus, par ko jāpateicas izcilajiem Baltijas skeitbordistiem.

Rezultāti

Līdz 15 gadiem
1. Nils Ēriks Vesbergs
2. Rihards Bondars
3. Karmo Kalda

16 gadi un vecāki
1. Kārlis Ezermalis
2. Artūrs Nilovs
3. Rūdolfs Baltiņš

Labākā trika izpildītājs un "Electric Hype of the Day" titula ieguvējs - Kārlis Bogustovs, par veiksmīgi izpildīto triku "disaster". Kārlis pagājušajā gadā izcīnīja iespēju doties uz "Volcom Wild in the Parks" Amsterdamā.

Informāciju sagatavoja:
Zane Lejniece