Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

10. maijā norisināsies otrais auto – foto orientēšanās sacensību "Time run" posms

Jānis Celmiņš

10. Maijā plkst. 20:30 tiks dots starts otrajam, 2019. gada TIME RUN auto-foto orientēšanās sacensību posmam. Dalībnieki ir aicināti pulcēties no plkst. 20.00, Wolftrike Drifta Hallē, Mūkusalas ielā 49 k-6.

Sacensību laikā TIME RUN piedāvā iepazīt Rīgu draugu, ģimenes kompānijā, vācot punktus un pildot dažādus uzdevumus. Komandai spēles sākumā tiek iedota karte, kurā atzīmēti kontrolpunkti, un attēlu lapa ar objektiem, kuri ir jāatrod. Orientējoties kartē, komandai atvēlētajā laikā jādodas uz atzīmētajiem punktiem, jāatrod viens no objektiem un jānofotografējas pie tā. Svarīgi, lai, katrā fotogrāfijā ir redzams viens un tas pats komandas loceklis. Sacensību laikā ir jāiegūst pēc iespējas vairāk punkti. Katra posma izskaņā notiek apbalvošana, kurā tiek suminātas labākas komandas. Posmā uzvar komandas, kura spēles laikā ir ieguvusi vislielāko punktu skaitu.

Lai piedalītos sacensības nepieciešams:

-transportlīdzeklis
-vismaz divi komandas locekļi
-ierīce, ar ko uzņemt fotogrāfijas
-labs noskaņojums.

Time Run organizē auto-foto orientēšanās sacensības, kurās svarīgs ir komandas gars. Sacensību laikā, dalībnieki iepazīst Rīgu, pārbauda savu atjautību, satiek jaunus cilvēkus, pārvar izaicinājumus jautrā kompānijā. Mēs darbojamies jau trešo gadu. Pagājušajā gadā notika astoņi sezonas sacensību posmi, kuri noslēdzās ar jauniem iespaidiem, jauniem draugiem, apbalvošanas ceremoniju un kopīgu atpūtu neformālā gaisotnē. Papildus tam, sākām organizēt individuālos komandu saliedēšanās pasākumus – korporatīvajiem, vai privātajiem interesentiem.

TIME RUN 2019. gada jaunums: Šogad aizsāksies lielformāta ģimenes un draugu izlkaides pasākums - ''TIME RUN apceļo Latviju''. Šogad, sacensību laikā, dosimies uz Tukuma novadu, kur dalībnieki, visas dienas garumā, orientēsies kartē, meklējot interesantus, iespējams, neredētus, foto objektus, bet to visu papildinās aizraujoši, dažādas grūtības uzdevumi pa ceļam, starp kontrolpunktiem kā arī pie amatniekiem. Lieliski pavadīts laiks iepazīstot tēvzemi.

Piesaki savu komandu, sūtot mums pieteikumu e-pastā timerungame@gmail.com, norādot komandas nosaukumu un savu kontakttālruni.

Informāciju sagatavoja:
Egīls Kalniņš