Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Divi NFL spēlētāji pazuduši jūrā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Divi NFL spēlētāji pazuduši jūrā
Satrauktie sportistu tuvinieki
Foto: AP

Svētdienas rītā (pēc ASV laika) netālu no Floridas krastiem pazudis zvejas kuteris, uz kura atradās NFL spēlētāji Korijs Smits (pašlaik brīvais aģents) un Markīzs Kūpers no Oklendas "Raiders". Uz kutera atradās vēl divi vīrieši. Laivas meklēšanu turpina ASV krasta apsardze.

Smits un Kūpers devās kopīgā zvejas izbraucienā sestdienas rītā. Bija paredzēts, ka viņiem jāatgriežas uz vakara pusi, tomēr tas nenotika. ASV krasta apsardze nekavējoties sākusi meklēšanas darbus, iesaistot helikopterus un vairākas laivas. Kā ziņo pati ASV krasta apsardze: "Meklēšanas darbos iesaistīti divi helikopteri, C-130 lidmašīna kā arī viens kuteris."

"Esmu sazinājies ar krasta apsardzi, visu pastāstīju Korija ģimenei," stāstīja Smita aģents Rons Delduka. "Korijs ir lielisks puisis. Mēs gaidām vairāk informācijas un ceram uz to labāko." Trojs Asmuss, viens no Kūpera aģentiem, sacīja, ka ir sazinājies ar NFL vadību: "Arī tur valda satraukums, visi cer, ka viss nokārtosies."

Arī Asmuss sazinājies ar krasta apsardzi: "Es sazinājos ar krasta apsardzi. Viņi sacīja, ka turpinās meklēšanas darbus pilnā sparā. Mēs lūdzam un ceram, ka viss nokārtosies." Kā pastāstīja Smita aģents Delduka, tad abi spēlētāji jau iepriekš bijuši zvejas ceļojumos: "Kūpers bija laivas īpašnieks, un viņi bieži devās līdzīgos izbraucienos. Draudzīgās saites izveidojās 2004. gadā, kad abi pārstāvēja vienu, Tampabejas "Buccaneers", komandu. Uz laivas atradās arī Vils Blīklijs un Niks Šajlers, abi bija bijušie Dienvidfloridas universitātes spēlētāji."

"Es nāvīgi ceru, ka viņus visus atradīs, sveikus un veselus," sacīja Blīklija tēvs Bobs. Bobs Blīklijs piemetināja, ka dēls ir bijis liels makšķernieks - makšķerējis jau kopš 12 gadu vecuma. Krasta apsardzes kapteinis Timotijs Klouzs sacīja, ka viņi dara visu iespējamo, lai atrastu pazudušās personas: "Tiek darīts viss, lai šie puiši tiktu atrasti. Šim kuterim nevajadzētu būt pārāk tālu no krasta, tomēr teritorija ir liela un nav viegli to atrast."

Smita aģents Delduka pastāstīja, ka nākamnedēļ bija plānots sākt apmeklēt klubus un iziet dažādas pārbaudes, bet tagad jācer uz to, lai puišiem nekas nekaitētu.

Korijam Smitam šī bija jau septītā sezona NFL, Markīzam Kūperam piektā.

ASV krasta apsardze turpina meklēšanas darbus...

Izmantotie resursi:
espn.com

  +3 [+] [-]

, 2009-03-02 12:09, pirms 16 gadiem
cerams ka viss buus ok.

  +1 [+] [-]

, 2009-03-02 14:18, pirms 16 gadiem
Cerams, laigan sados gadijumos biezaak nekas nav ok

  -1 [+] [-]

, 2009-03-02 16:35, pirms 16 gadiem
IR jāmeklē! Cerība vēl ir!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-03-02 16:54, pirms 16 gadiem
"Es nāvīgi ceru, ka viņus visus atradīs, sveikus un veselus"

Sitais tulkojums ir kada ironija no autora puses?