Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Sportacentrs.com aicina darbā ārštata autorus. Pievienojies!

Sportacentrs

Portāls Sportacentrs.com, turpinot uzlabot satura apjomu un kvalitāti, meklē papildinājumu savai komandai. Meklējam:

Ārštata autorus - žurnālistus

Ar labām latviešu valodas un gramatikas, kā arī angļu, krievu un citu svešvalodu zināšanām. Jūsu uzdevums būs Sportacentrs.com redakcijas ietvaros veidot aktuālos ziņu materiālus par Latvijas un ārvalstu sporta notikumiem. Priekšroku dosim aktīviem jauniešiem. Prasmes, zināšanas, augsta atbildības sajūta un attieksme pret darbu tiks novērtētas, sniedzot iespējas izaugsmei.

Kopš 2002. gada, kad tika atklāts portāls Sportacentrs.com (toreiz ar nosaukumu eSports.lv), kā ārštata autori redakcijā strādājuši daudzi cilvēki, kuri izmantojuši savas iespējas, apguvuši nozares nianses un vēlāk pievienojušies citiem Latvijas vadošajiem medijiem. Šī darba pieredze vairākiem arī palīdzējusi sīkāk iepazīties ar sporta sabiedrību un iekļauties tajā kā klubu un federāciju pārstāvjiem un pat vadītājiem.

Šobrīd īpaši meklējam jaunus un enerģiskus ārštata autorus, kuru interešu lokā ir notikumi basketbolā, futbolā, hokejā, volejbolā, florbolā, handbolā, vieglatlētikā, tehniskajos sporta veidos, utt.

Darbu var veikt attālināti - no jebkuras vietas, kur pieejams interneta pieslēgums, tāpēc gaidīsim interesantus pieteikumus no visas Latvijas.

Interesentus sutīt e-pastu ar īsu aprakstu par sevi un CV uz janis.celmins@sportacentrs.com, norāde - ĀRŠTATA ŽURNĀLISTS.