Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

SOK prezidents atteicis tikšanos geju tiesību aktīvistiem

Jānis Pārums

SOK prezidents atteicis tikšanos geju tiesību aktīvistiem
Tomass Bahs
Foto: AFP/Scanpix

Jaunais Starptautiskās Olimpiskās komitejas (SOK) prezidents Tomass Bahs Krievijas kūrortpilsētā Sočos, kur nākamā gada februārī notiks ziemas olimpiskās spēles, atteicis tikšanos geju tiesību aktīvistiem.

Aktīvisti cerēja ar SOK prezidentu pārrunāt šogad Krievijā izdoto likumu, kas aizliedz homoseksuālisma propagandu. Likums radījis neapmierinātību ne tikai netradicionāli orientētos cilvēkos, bet arī viņu atbalstītājos, tostarp arī sportistu vidū. Vairāki sportisti aicinājuši boikotēt olimpiskās spēles, bet citi pauduši apņēmību dažādos veidos atbalstīt gejus un lesbietes arī olimpisko spēļu laikā.

Geju tiesību aktīvisti vairāk nekā divas nedēļas centušies panākt tikšanos ar Bahu, kurš šobrīd viesojas Sočos, taču beigu beigās SOK prezidents tikšanos atteicis, tiesa, piedāvājis nākotnē tikties viņa mītnes vietā Lozannā, konkrētus datumus neminot.

Soču olimpiskās spēles norisināsies no 2014.gada 7.līdz 23.februārim. 15 sporta veidos tiks sadalīti 98 medaļu komplekti.

Izmantotie resursi:
AP

  +6 [+] [-]

, 2013-11-01 13:56, pirms 11 gadiem
Tie pediņi ar savu neapmierinātību jau sāk riebties. Nu dari taču savā guļamistabā ko sirds vēlas, kapēc tas ir jāpropogandē

  +2 [+] [-]

, 2013-11-01 14:15, pirms 11 gadiem
Viņiem taču nav aizliegts būt gejiem, viņiem aizliedza propagandēt to, kur problēma??

     [+] [-]

, 2013-11-01 14:54, pirms 11 gadiem
Problem? rakstīja: Viņiem taču nav aizliegts būt gejiem, viņiem aizliedza propagandēt to, kur problēma??
Tā jau arī ir tā lielākā problēma-ka neļauj propagandēt. Kas nozīme, ka Sočos netiks atstrādāta tā milzu nauda,kas tiek ieguldīta šo dīvaiņu dzīvesveida propogandā.

     [+] [-]

, 2013-11-01 15:33, pirms 11 gadiem
Problem? rakstīja: Viņiem taču nav aizliegts būt gejiem, viņiem aizliedza propagandēt to, kur problēma??
Es labprāt būtu paskatījies kā beibes uz goda pjedestāla maigojās, bet tagad to vairs nedrīkst darīt, esot propaganda. Vēl nesen taču divas krievu vieglatlētes tika publiski nozākātas par buču pēc medaļu pasniegšanas.

     [+] [-]

, 2013-11-01 16:12, pirms 11 gadiem
Sportiskais Kobolds rakstīja: Es labprāt būtu paskatījies kā beibes uz goda pjedestāla maigojās, bet tagad to vairs nedrīkst darīt, esot propaganda. Vēl nesen taču divas krievu vieglatlētes tika publiski nozākātas par buču pēc medaļu pasniegšanas.
Ko tu teiktu, ja divi zilie sāktu laizīties??

     [+] [-]

, 2013-11-01 16:28, pirms 11 gadiem
Problem? rakstīja: Ko tu teiktu, ja divi zilie sāktu laizīties??
Pārslēgtu uz citu TV kanālu. Man neviens netur ieroci pie galvas un neliek skatīties.

     [+] [-]

, 2013-11-01 22:01, pirms 11 gadiem
Atkal šie slimie ar savu māniju mācas virsū. Cik nu var?! Neviens tak neliedz darīt to, kas tīk, bet nu maitāt jauno paaudzi ar propagandu, kas nodrošinātu palēnu cilvēku izviršanu un izmiršanu - tas par traku, tāpēc šajā ziņā (vienīgajā!) piekrītu Putinam, nevis Eiropai.