Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Vestvuds ieguvējs sliktajos laika apstākļos

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vestvuds ieguvējs sliktajos laika apstākļos
Lī Vestvuds
Foto: SCANPIX SWEDEN

Anglijas golferis Lī Vestvuds, kurš cīnās par ''Order Of Merit'' titulu, no četriem pretendentiem vislabāk nostartējis trešās dienas sacensībās ''Volvo Masters'' turnīrā, kurā tika izspēlēta otrā spēļu kārta un iesākta trešā, kas gan lietus dēļ netika pabeigta.

Vakar jau ziņojām par to, ka lielā lietus dēļ uz šodienu tika pārceltas vakar neizspēlētās otrās kārtas spēlēs ''Volvo Masters'' turnīrā Valderamas golfa laukumā Spānijā. Šodien no rīta tika pabeigta otrā kārta un iesākta arī trešā kārta, kas lietus dēļ netika pabeigta. Pēc līdz šim pabeigtajām partijām līderu duets palicis tas pats, kas pēc pirmās dienas – dānis Sorens Kjeldsens un spānis Serhio Garsija.

Tomēr lielākā uzmanība Spānijā notiekošajā golfa turnīrā šobrīd tiek pievērsta ''Order Of Merit'' jeb gada labāk pelnošā golfera titulam, uz kuru pretendē četri golferi, no kuriem šodien vislabāk nostartēja anglis Lī Vestvuds, kas no abiem līderiem atpaliek tikai par vienu sitienu. Galvenais pretendents uz ''Order Of Merit'' balvu zviedrs Roberts Karlsons no Vestvuda tagad atpaliek par deviņiem sitieniem. Lai iegūto šo prestižo titulu, Vestvudam jāuzvar ''Volvo Masters'' turnīrā un jācer, ka Karlsons neiekļūs pirmajā četriniekā. Padregam Haringtonam jāfinišē vismaz otrajā vietā, bet īrs pagaidām no tās atpaliek par septiņiem sitieniem. Ceturtais kandidāts Migels Anhels Himenezs faktiski no cīņas jau ir izstājies, jo atpaliek ļoti daudz – 14 sitienus.

''The Volvo Masters'' līderi

VietaGolferisValsts+/-
1.-2. Sorens Kjeldsens Dānija -5
1.-2. Serhio Garsija Spānija -5
3. Lī Vestvuds Anglija -4
18. Padregs Haringtons Īrija +2
28. Roberts Karlsons Zviedrija +5
41. Migels Angels Himenezs Spānija +9

Izceltie golferi – ''Order Of Merit'' kandidāti

''Order Of Merit'' saraksts

VietaGolferisValstsTurnīriIenākumi (eiro)
1. Roberts Karlsons Zviedrija 22 2 695 248
2. Padregs Haringtons Īrija 13 2 397 823
3. Lī Vestvuds Anglija 20 2 228 642
4. Migels Angels Himenezs Spānija 25 2 018 596
5. Henriks Stensons Zviedrija 18 1 773 617

Izmantotie resursi:
europeantour.com