Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Kanoisti un smaiļotāji noslēguši Eiropas čempionātu Maskavā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Latvijas sportisti Maskavā notikušajā Eiropas U-23 un junioru čempionātā kanoe un smaiļošanas sprinta sacensībās pēdējā dienā izcīnīja septīto vietu A finālā un devīto B finālā attiecīgi 1000 metros kanoe un tikpat garā distancē smaiļošanā.

Šodien Krievijas galvaspilsētā noslēdzās Eiropas U-23 un junioru čempionāts kanoe sprinta sacensībās. Vairākās distancēs startēja ar Latvijas pārstāvji, kuri gan ar spožiem rezultātiem neatzīmējās.

Dagnis Iļjins izcīnīja septīto vietu 1000 metros A finālā kanoe disciplīnā. Iļjina rezultāts 4:05.277 bija par 5.3 sekundēm vājāks nekā čempionam Aleksejam Korovaškovam no Krievijas.

1000 metros smaiļošanā B finālā Jānis Kauliņš palika pēdējā vietā deviņu sportistu konkurencē. Kauliņa laiks - 3:50.299, kas bija par 8.5 sekundēm sliktāks rezultāts nekā uzvarētājam Igoram Trunovam no Ukrainas.

Izmantotie resursi:
European Junior & U23 Canoe Sprint Championships