Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Blohins labo jau trešo valsts rekordu peldējumos uz muguras

Pasaules peldēšanas čempionātā pēc Latvijas rekordu sasniegšanas 100 un 200 metru peldējumos uz muguras, čempionāta septītās dienas rītā Konstantīns Blohins spēja labot arī pašam piederošo rekordu 50 metru distancē.

50 metru sprinta peldējumā uz muguras šorīt uz starta izgāja 130 pasaules spēcīgākie peldētāji, to vidū arī Latvijas pārstāvji Andrejs Dūda un Konstantīns Blohins. Abi startēja plecu pie pleca astotajā distances priekšpeldējumā - Dūda pa pirmo no astoņiem celiņiem, Blohins pa otro.

No Latvijas pārstāvjiem kā pirmajam izdevās finišēt Konstantīnam Blohinam, kurš, uzrādot rezultātu 26.72 sekundes, laboja arī sev piederošo Latvijas rekordu. Tikai nedaudz no Blohina atpalika šās distances Latvijas rekordists īsajā ūdenī Andrejs Dūda, kurš finišēja pēc 26.84 sekundēm. Kopvērtējumā Blohins 130 dalībnieku vidū izcīnīja 56. vietu, Dūda vienu vietu zemāk - piecdesmit septītais.