Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Airēšanas slaloma sportists Celmiņš noslēdz četrdesmitmieku Eiropas čempionātā

Ints Megnis
Ints Megnis

Airēšanas slaloma sportists Celmiņš noslēdz četrdesmitmieku Eiropas čempionātā
Airēšanas slaloma sportisti Ritvars Celmiņš un Toms Karlivāns ar fanēm pirms Eiropas čempionāta
Foto: Laivu Nams - Valmiera

Latvijas airēšanas slaloma sportists Ritvars Celmiņš piektdien noslēdza labāko četrdesmitnieku Prāgā notiekošajā Eiropas čempionātā.

Vienvietīgā kajaka klasē vispirms pirmajā kvalifikācijas kārtā Celmiņš ieņēma 35. vietu starp 65 sportistiem, kamēr 47. vietā bija Samuels Stanovskis, bet 53. vietā ierindojās Toms Karlivāns.

Labākie 20 sportisti uzreiz iekļuva pusfinālā, kamēr pārējie sacentās otrajā kvalifikācijas kārtā, cīnoties par vēl desmit ceļazīmēm uz nākamo posmu. Šoreiz Celmiņš ierindojās 20. vietā, kas līdz ar to sacensību noslēgumā viņam deva 40. pozīciju, kamēr Stanovskis bija 22. vietā, bet Karlivāns pamanījās nopelnīt 54 soda punktus un samierinājās ar 41. pozīciju.

Eiropas čempionāts airēšanas slalomā turpināsies līdz svētdienai, bet Celmiņš, Karlivāns un Stanovskis bija vienīgie Latvijas pārstāvji tajā.