Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Daiļslidotāji sacentīsies par "Ozo Spring Cup 2010"

Andrejs Siliņš

Daiļslidotāji sacentīsies par "Ozo Spring Cup 2010"
Foto: AFP/Scanpix

No 3. līdz 4.aprīlim Ozolnieku novada Ozolniekos, "Ozo" ledus hallē norisināsies ikgadējās starptautiskās sacensības jaunajiem daiļslidotājiem "Ozo Spring Cup 2010", ko rīko Ledus skola "Zemgale".

Uz vienām no vērienīgākajām sacensībām Latvijas daiļslidošanas dzīvē pieteikušies vairāk nekā 120 jaunie un talantīgie sportisti no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas ledus skolām un klubiem.

Šī pasākuma rīkošanas mērķis ir pārbaudīt dalībnieku apgūto daiļslidošanas elementu izpildi, iegūt sacensību pieredzi un veicināt pieredzes apmaiņu starp klubu treneriem, kā arī popularizēt daiļslidošanu kā interesantu un pieejamu sporta veidu plašai auditorijai, kā arī veselīga dzīvesveida un ģimenes vienotības aktualizēšana.

3.aprīlī sacensības uzsāks "Kids 1" grupas jaunie daiļslidotāji, kuri atklās sacensības jau pulksten 9.45 no rīta, savukārt sacensības ilgs līdz pat 17.30. Ar sīkāku informāciju par šīm sacensībām var iepazīties Ledus skola "Zemgale" mājas lapā slidot.lv zem sadaļas "sacensības".

Informāciju sagatavoja
Jānis Tiltiņš
slidot.lv administrators