Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Jemeļjaņenko tomēr negrasās iet prom no sporta

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Jemeļjaņenko tomēr negrasās iet prom no sporta
Fjodors Jemeļjaņenko
Foto: sherdog.com

Leģendārais MMA cīkstonis Fjodors Jemeļjaņenko pēc vakar piedzīvotā zaudējuma pirmajā raundā ar tehnisko nokautu Denam Hendersonam, kas bija viņa trešais zaudējums pēc kārtas, tomēr negrasās iet prom no sporta, ziņo championat.com

Pirms cīņas ar Denu Hendersonu Jemeļjaņenko menedžeris Vadims Fikelšteins klāstīja, ka gadījumā, ja Fjodors zaudēs viņš beigs aktīvā sportista karjeru.

Taču tagad, kad cīņas rezultāts zināms, Fikelšteins nācis klajā ar paziņojumu, ka Jemeļjaņenko tomēr paliks sportā.
"Bezjēdzīgi tagad spriest vai cīņa tika apstādināta par ātru vai nē. Notika tas, kas notika - tas ir sports," komentē Fikelšteins.

"Protams, ka nav patīkami zaudēt tādā veidā, pie tam tīra nokauta nebija. Fjodors uz brīdi apjuka, taču ātri atjēdzās, apgriezās un cīņā jau iejaucās tiesnesis."

"Sitiens ar ko Hendersons aizķēra Fjodoru izdodas vienu reizi no tūkstoš gadījumiem. Jemeļjaņenko negrib pamest sportu, viņš turpinās sisties."

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com

  -1 [+] [-]

, 2011-07-31 19:24, pirms 13 gadiem
Es taču teicu .

     [+] [-]

, 2011-07-31 22:23, pirms 13 gadiem
Esmu 100% Fjodora fans, bet... kādēļ viņš mahājas kā nenormālais? Viņš taču vienmēr ir bijis zināms kā nosvērts, inteliģents un pārdomātas taktikas sportists... Bet šitajā un iepriekšējā cīņā ar Silvu blieza pa labi un pa kreisi kā aklais tumsā! Anyway - nepelnīti apturēja cīņu! Jā, nesmuki šamais novēlās uz vēdera, bet viņš kustējās un mainīja pozīciju! FAK!!!

     [+] [-]

, 2011-08-01 02:40, pirms 13 gadiem
ozols_ rakstīja: Esmu 100% Fjodora fans, bet... kādēļ viņš mahājas kā nenormālais? Viņš taču vienmēr ir bijis zināms kā nosvērts, inteliģents un pārdomātas taktikas sportists... Bet šitajā un iepriekšējā cīņā ar Silvu blieza pa labi un pa kreisi kā aklais tumsā! Anyway - nepelnīti apturēja cīņu! Jā, nesmuki šamais novēlās uz vēdera, bet viņš kustējās un mainīja pozīciju! FAK!!!
cik ir skatīts, viņš bieži sviedis apļveida sitienus un viņš arī Denam daudzus ievilka. problēma tāda, ka Dens var uzņemt.

     [+] [-]

, 2011-08-01 06:01, pirms 13 gadiem
Apļveida sitienus - jā, bet viņš vienmēr ir sitis precīzā brīdī, bez liekām kustībām. Atceries, kā bija Rogera cīņā - viens apļveda sitiens un viss.

hellpickle rakstīja: cik ir skatīts, viņš bieži sviedis apļveida sitienus un viņš arī Denam daudzus ievilka. problēma tāda, ka Dens var uzņemt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-01 16:36, pirms 13 gadiem
njaa fedors tomēr bijis slavens vairāk kā partera ciikstonis bet peedeejaas ciinjaaas kaut kaa meegina uz kaajaam vai jau arii nav tas speeks lai nogaaztu ,jo tas piespieda kaa mazo pie resteem vai arī sākuma tie 2 sitieni izsita no sliedēm.

     [+] [-]

, 2011-08-01 20:47, pirms 13 gadiem
bazuka rakstīja: Fjodoram nav BJJ prasmes, ja to būtu, tad būtu arī cits rezultāts, Hendo no half-guarda skaisti bjj stilā izlīda ārā, vnk skaisti. Krieviem trenina metodika nepareiza, augstas klases sportisti tā netrenējās, ja grib uzvarēt UFC vai Strikeforce, tad ir jāgatavojojās kā tie džeki to dara
izklausās pēc BJJ reklāmas kampaņas, haha. Fjodoram ir augstas prasmes sambo un džudo. nav gluži tik svarīgi konkrētu mākslu apgūt, bet galvenais jebkādas prasmes uz partera, un ar to viņš sev nodrošinājis vairāk par pusi no savām uzvarām. tā kā nevietā, manuprāt. + vai ta Denam baigā BJJ metodika repertuārā?

     [+] [-]

, 2011-08-02 15:19, pirms 13 gadiem
bazuka rakstīja: Fjodoram nav BJJ prasmes, ja to būtu, tad būtu arī cits rezultāts, Hendo no half-guarda skaisti bjj stilā izlīda ārā, vnk skaisti. Krieviem trenina metodika nepareiza, augstas klases sportisti tā netrenējās, ja grib uzvarēt UFC vai Strikeforce, tad ir jāgatavojojās kā tie džeki to dara
Xaritonovs trenējas ar ārzemniekiem un Šlemenko ...tā ka tā nav kā tu saki ..Fjodors jau arī bija holandē,kur ir labākie kick bokseri ..