Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Geidžī revanšējas un nokautē Porjē, Pereira pēc punktiem uzveic Blahoviču

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Geidžī revanšējas un nokautē Porjē, Pereira pēc punktiem uzveic Blahoviču
Džastins Geidžī nokautē Dastinu Porjē. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Naktī uz svētdienu ASV pilsētā Soltleiksitijā tika aizvadīts ''UFC 291'' cīņu šovs. Vieglajā svarā BMF titulu izcīnīja Džastins Geidžī, bet pussmagajā svarā debitēja Alekss Pereira, pārspējot poli Blahoviču.

• Vieglā svara titulcīņā Džastins Geidžī revanšējās Dastinam Porjē, otrā raunda sākumā pretinieku nokautējot pēc sitiena ar kāju galvas rajonā un tiekot pie BMF jostas.

• Geidžī pirmajā cīņā pret Porjē 2018. gadā zaudēja ar tehnisko nokautu ceturtajā raundā.

• 34 gadus vecais Džastins Geidžī ir otrais cīkstonis UFC vēsturē, kurš ticis pie BMF (Baddest Motherf**cker) jostas. To kā pirmais ''UFC 244'' cīņu šovā 2019. gadā izcīnīja Horhe Masvidals, tolaik titulcīņā uzveicot Neitu Diasu.

• Pussmagajā svarā brazīlietis Alekss Pereira pēc punktiem uzveica poļu cīkstoni Janu Blahoviču.

• Brazīlietis Pereira aizvadīja pirmo cīņu pussmagajā svarā. Aprīlī viņš vidējā svarā, aizstāvot jostu, zaudēja Israelam Adesanjam.

• Polim šī bija pirmā cīņa kopš pagājušā gada novembra, kad ''UFC 282'' ietvaros tika fiksēts neizšķirts titulcīņā pret krievu Magomedu Ankalajevu.

     [+] [-]

, 2023-07-30 11:19, pirms 9 mēnešiem
Raksts - izvilkums no ziņu lentes,bet vismaz ir!
Par Luisu šoks un prieks,UFC bosi viņu jau sāka norakstīt. Vīrs bez partera,ar divām nenormāli spēcīgām rokām jau kuro reizi iznes oponentu,pat KO rekords kabatā. Forši,īpaši kad viņs paziņoja intervijā,ka nākamā cīņa mājās ar sievu 😁
Fergusons rada vienas skumjas,laiks uz zemākām līgām vai vispār beigt,kas viņa traumētajai galvai neder.
Pereiras uzvara diskutabla,kaut gan beigās viņš bija bīstamāks. Man šķiet,ka polis nenovērtēja augstkalni un neizgāja aklimatizāciju,nekad neesmu redzējis viņu tādā besī uz otro raundu.
Izpalika deserts Pereiras cīņa
Geidži monstrs,episki nonesa galvu Porjē,kaut kas ar aci bija slikti,dabūja pamatīgi,atdeva vēl labāk!
Kopumā interesants pasākums

     [+] [-]

, 2023-07-30 11:36, pirms 9 mēnešiem
PS Hollands arī izskatījās labs,jeb Kjesa sūdīgs - nevarēja saprast

     [+] [-]

, 2023-07-30 16:50, pirms 9 mēnešiem
Jā, liels prieks par Black Beast, cerams UFC iedos viņam jaunu līgumu, spilgts personāžs un izcilas pēc cīņas intervijas 😁

Fergusonam jākar cimdi uz nagliņas, nav vairs ne ātruma, ne asuma, galva arī ne pa jokam nodauzīta, čalim būtu jāpadomā par veselību.

Es personīgi nesaprotu, kā varēja Pereiram atdot uzvaru, pirmo raundu viennozīmīgi paņēma Polis, otrais un trešais bija līdzīgi, bet uz takedownu rēķina manā skatījumā abus raunds tomēr novinnēja Blahovičs, jā Pereira beigās bija svaigāks, bet tas nav kritērijs pēc kura skaita punktus.

Geidžī malacis, prieks par viņa uzvaru. Tagad tikai jāgaida oktobris, lai uzzinātu, kurš aizstāvēs savu titulu pret Džastinu.

     [+] [-]

, 2023-07-30 16:52, pirms 9 mēnešiem
sportists-amatieris rakstīja: PS Hollands arī izskatījās labs,jeb Kjesa sūdīgs - nevarēja saprast
Kiesa sūdīgs... Tas tā maigi sakot, viņam izskatās labākās cīņas ai muguras... Fergusonam vajadzētu kādu maisu iedot lai pēdējo cīņu uzvar un viss! Žēl noskatīties kad Leģendas nesaprot ka ir pienācis laiks beigt, lai gan drusku paspekulējot, iespējāms, kārtējā viņa neveiksme drusku, kas viņu vajājušas dažādos veidos, pvisu karjeru. arī acs savu šoreiz nospēlēja, jo iebakstīja viņam tiešām pamatīgi, un pēc tās epizodes izskatījās pilnīgi nekāds, lai arī pirmajā raundā Kingu nodēdināja uz dēļiem.
Arī man lielākais šī vakara prieks par Luisu,tiešām izklaidējošs sportists, prieks ka atgriezās uz uzvaru takas ar negaidītu lidojošo celi,ņemot vērā Smagsvaru divīzijas seklumu, noteikti vēl pāris cīņas ir iekšā viņam, un redzēt pie mikrofona un intervijās viņu ir īstā izklaide. Par Poli piekrītu, cīņu viņš zaudēja drīzāk kā Pereira vinnēja, iespējams tiešām Augstkalne, lai arī 40 gadi, tik ļoti aizlikta "iekša" pēc pirmā uzvarētā raunda bija arī zaudējuma iemesls atlikušajos divos.
Geičī skaisti izslēdza gaismu Porjē, priekš manis pat mazliet negaidīti.

     [+] [-]

, 2023-07-30 20:00, pirms 9 mēnešiem
Es gan nesaprotu, kur ir raksts, t.i. kaut kas uzrakstīts, nevis nokopēts

Un tad viņu galvenais vēl brīnās, kāpēc citi mediji nesekoja viņiem, kad Briedis viņus izmeta no preses konferences

Nav jau brīnums, tāds pat āzis, kā šitie "žurnālisti" ar eliņu priekšgalā