Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Ar Buentello Silvias vietā cīnīsies Aivels

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Ar Buentello Silvias vietā cīnīsies Aivels
Gilberts Aivels
Foto: Sherdog.com

MMA cīņu šovā Affliction:"Trilogy", kurš notiks 1. augustā, Pola Buentello (ASV) pretinieks tomēr būs holandiešu sportists Gilberts Aivels (Holande), nevis iepriekš paredzētais bijušais UFCsmagā svara čempions Tims Silvia (ASV).

Iespējams, ka Tima Silvias (24-6-0) vārda izņemšana no fight card ir saistīta ar tā pēdējā laikā rādītajiem sliktajiem sportiskajiem sniegumiem. Kaut vai jāatceras Silvias nesenais kaunpilnais zaudējums jau desmitajā sekundē četrdesmit astoņus gadus vecajam bijušajam pasaules čempionam boksā Rejam Merseram (1-1-0). Pat pret Fjodoru Jemeļjaņenko amerikānis noturējās nedaudz ilgāk.

Savukārt Gilberts Aivels (36-13-1) vakar cīņu šova „Ultimate Chaos” ietvaros cīņā ar MMA leģendu, brazīlieti Pedro Rizzo(16-9-0) pierādīja, ka ir augstākās klases atlēts, uzvarot jau pirmajā raundā.

Uzreiz pēc šī mača Aivels paziņoja, ka nākamo cīņu tas aizvadīs augustā cīņu šovā Affliction:"Trilogy" pret Polu Buentello(24-9-0). Aivels arī neslēpa, ka nākotnē tas gribētu izmēģināt savus spēkus UFC.

„Pēc cīņas ar Buentello es grasos pāriet uz UFC un savā īpašumā iegūt viņu tik izslavēto čempiona jostu,” pašpārliecināts ir holandietis.

Turnīra „Affliction:"Trilogy"” fight card

Fjodors Jemeļjaņenko vs. Džoss Bārnets
Vitors Belforts vs. Džordžs Santjago
Renato Sobrāls vs. Džerads Mousaši
Pols Buentello vs. Gilberts Aivels
Džejs Heirons vs. Pols Deilijs
Bens Rovells vs. Čeis Gormlijs
Dans Lauzons vs. Kriss Horodeski

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +1 [+] [-]

, 2009-06-30 14:18, pirms 15 gadiem
Vienmer paticis sis cinas veids